mynewspapers.net

Aktiviteter kan du initiera i arbetet att främja lagarbete

Aktiviteter kan du initiera i arbetet att främja lagarbete


Ett mycket effektivt sätt att öka prestanda för anställda på institutionen är att förbättra på din grupp lagarbete. Teamwork kan enklare att dela arbetet i avdelningen eftersom alla är villiga att arbeta tillsammans och dela och interchange verksamhet. Teamwork tar också nytta av varje individs styrkor, utnyttja dem till gagn för alla. Teamwork kan också förbättra beslutsfattandet. För att uppmuntra mer lagarbete på din avdelning, initiera lagarbete bygga verksamhet.

Brainstorming

Ett mycket effektivt sätt att öka prestanda för anställda på institutionen är att förbättra på din grupp lagarbete. Teamwork kan enklare att dela arbetet i avdelningen eftersom alla är villiga att arbeta tillsammans och dela och interchange verksamhet. Teamwork tar också nytta av varje individs styrkor utnyttja dem till gagn för alla. Teamwork kan också förbättra beslutsfattandet. För att uppmuntra mer lagarbete på din avdelning, initiera lagarbete bygga verksamhet.

Team berättande

Grupp storytelling kan vara roligt och ger en möjlighet för varje gruppmedlem att bättre förstå hur andra tänker. Kalla till ett möte för alla medlemmar på din avdelning och berätta att du vill delta i ett teambuilding övning. Ge laget sitt val av en av tre berättelser att utveckla som en grupp. Få konsensus om vilken historia kommer att få höra. Berättelsen om byggprocessen börjar med en medlem av team börjar en historia och berättar del av det i två minuter. Varannan minut en annan teammedlem fortsätter berättelsen tills alla deltar.

Grupp ordet byggnaden

En grupp ord byggnad övning kan främja lagarbete eftersom varje medlem är dela resurser med varandra och kombinera dem för ett optimalt resultat. Varje medlem ges fem kort med en bokstav på varje kort. Medlemmar uppmanas att skapa så många ord som de kan använda brev korten i en 10-minuters period. Laget med flest ord vinner. Under denna övning, gruppledare kommer att dyka upp som gruppen anordnar korten. Eftersom alla har kort, uppmuntrar processen varje gruppmedlem att dela information.

Sälja din idé

Arbetar tillsammans för att sälja en idé bygger lagarbete eftersom gruppmedlemmar mycket nå enighet om viktiga försäljningsställen och försäljning metod du vill använda. Den här övningen ställer in minst två lag. Båda lagen får höra att montera och leverera en presentation för att sälja en idé. Lagen har 15 minuter att förbereda sin presentation och ge det till en teamledare.