mynewspapers.net

Aktiviteter för par att göra tillsammans

Aktiviteter för par att göra tillsammans


Enligt Dr Willard Harley, författare till "Hans behov, hennes behov," spendera tid tillsammans göra fritidsaktiviteter är viktiga till en man. Dr Harley säger det gäller i andra till endast en mans lust för sex. Aktiviteter som ett par kan dela och njuta av tillsammans hjälpa band dem närmare och kan även hjälpa "affären-proof" ett äktenskap.

Sportaktiviteter

Hitta en sport kan du både njuta av. Kanske titta på fotboll eller spela i en softball eller bowlinglag tillsammans. Vad du än väljer, bör det vara något du både njuta av och kan ha roligt gör. Om ni båda tycker det är kul, då är det mindre sannolikt att antingen en kommer in aktiviteten av en känsla av plikt eller skyldighet.

Äktenskap eller par retreater

Äktenskap och par retreater kan ge tid för ett par att arbeta på deras relation. Denna verksamhet inte bara par i trubbel. I fokus för reträtten, är huruvida ledde facilitator par eller professionell äktenskap terapeuter, tänkt att förse dig med några bra verktyg för att förbättra ditt äktenskap. Dessa verktyg kan fokusera på sexualitet, kommunikation, ekonomi, familj stressfaktorer eller återuppväcka din romantik.

Date Night

Göra en date night en regelbunden del av din relation. Aktiviteter för er datum natt behöver inte vara dyrt. Du kan ta i en film eller ta med en hem för att titta på. Du kan delta i en gratis utomhus konsert eller fireworks display eller andra lokala evenemang. Du kan njuta av en lugn middag eller en vild fest kväll. Oavsett vilken aktivitet du väljer för din date night, försöka göra det roligt för er båda.

Ta en tur

Det finns gott om alternativ för att ta en resa tillsammans och många resurser som hjälper dig. Resebyråer kan hjälpa dig planera en resa till nästan någon destination du kan tänka dig och hjälpa dig att införliva en mängd aktiviteter i resan. En resebyrå kan också hjälpa dig att hitta sätt att minska kostnaderna för resan genom Grupprabatter. Du kan också planera resor tillsammans hemma och välja placering och metod för ankomst som fungerar bäst för dig. Att göra din resa en vinna/vinna aktivitet där ni båda överens om målet och vad du ska göra när du anländer eller där det finns gott om kompromiss göra det roligt för er båda. Detta kan innebära en resa till ett antika köpcentret på morgonen, lunch på ett litet café, ett sportevenemang på eftermiddagen och en lugn romantisk middag senare.

Dela din tro

En studie som släpptes i augusti 2010 av W. Bradford Wilcox bekräftar att par som delta i gudstjänster och ber tillsammans har gladare och friskare äktenskap. Wilcox säger att de som sätta deras religiösa sedvänjor och tro i deras förhållande har bättre stöd för deras äktenskap, är mer benägna att förlåta varandra och hantera konflikter på ett positivt sätt.