mynewspapers.net

Aktiviteter för högstadiet drog Missbruk medvetenhet

Aktiviteter för högstadiet drog Missbruk medvetenhet


Ungdomar måste ha tillförlitlig information om alkohol, tobak och andra droger för att göra hälsosamma val. Följande aktiviteter inte predika och riskerar att stänga barn. I stället studenter är aktivt engagerade och få bra information som kan positivt påverka vad de beslutar om droger och alkohol använder.

National Institute for Drug AbuseNational Institute for Drug Abuse (NIAD) webbplats är ett samarbete mellan tonåringar och forskare, att göra informationen både relevant och på målet. I ett avsnitt berätta verkliga tonåringar sina egna historier om att använda steroider och ecstasy. Interaktiva frågesporter, spel och animationer gör lära sig fakta om droger och alkohol en engagerande verksamhet och inte en fruktade hemuppgift. Det amerikanska rådet för droginformation webbplats har också en interaktiv frågesport om droger som kan skrivas ut.

Rollspel om droger och alkohol

Aktiviteter för högstadiet drog Missbruk medvetenhet


Mellanstadieeleverna är av naturen, dramatiska och full av känslor. Utnyttja denna energi genom att skapa möjligheter för rollspel. Ställ in ett scenario där en student måste stå emot grupptryck. Har Viktväktarna och deltagarna talar om vad eleven gör och hur han känner sig efteråt. En annan idé är att en studerande att låtsas hon pratar med sina barnbarn om tobak, alkohol och andra droger. Fokus på vad varje elev tycker hon skulle berätta om dessa frågor och diskutera hur eleverna vill ha sina nära och kära att reagera på tryck och frestelsen att göra droger eller dricka alkohol. Med lite tweaking, kan dessa rollspel förvandlas till skrivuppgifter.

Skolomfattande drogfri livsstil verksamhet

Aktiviteter för högstadiet drog Missbruk medvetenhet


Håll en skola hela tävling se som kan skriva den bästa sloganen drogfri livsstil. Har eleverna rösta på top 10 slagorden och dekorera gathering områden på skolan med affischer med den vinnande slagorden. Utse klä upp dagar att stödja mot narkotika slagord; till exempel, låt eleverna bära tofflor på "Ge droger och tobak the Slip" dag eller galna strumpor för "Strumpa det till droger" dag.

Web drog riskbedömningsrapporten

Har mellanstadieeleverna använder Internet för att göra en rapport om ett visst läkemedel. Be eleverna att bedöma riskerna för deras valda drog från perspektiv av säkerhet, rättsliga frågor och attityder och värderingar. Låt eleverna bestämma risknivån med drogen de forskning och beslutar om läkemedlet ska användas. Studenter kan presentera en rapport till klassen med sina resultat.

WatchKnow.org--Watchable Media

WatchKnow är en databas med pedagogiska media valt av pedagogisk personal. En kort beskrivning och viewer manskap finns för varje klipp. Videoklipp, flash-animationer och PowerPoint-presentationer anordnas av föremålet. Lärare kan söka avsnittet hälsa för klipp lämplig för mitten elever som matchar lektionsplaneringar på droger eller studenter kan använda webbplatsen för att göra sin egen forskning.