mynewspapers.net

Aktiviteter för att lära barn impulskontroll

Aktiviteter för att lära barn impulskontroll


Undervisning barn är impulskontroll viktigt i utvecklingen av goda sociala färdigheter. Barn i olika åldrar kan lära sig att kontrollera sina impulser på olika sätt, beroende på deras kognitiva och emotionella mognad. Impuls kontroll sjukdom är en psykologisk sjukdom inträffar vid ungefär 12 år gammal samband med bristande hämmande kontroll som verkar ha blivit "neurologiskt fastprogrammerade." Vissa forskare spekulerar att tillåtande föräldraskap kan vara åtminstone delvis orsaken. Tonåringar som inte har tillräcklig impulskontroll utsätts för grupptryck, vilket kan leda till straffrättsliga utagerande eller tonåring graviditet.

Linda

Aktiviteter för att lära barn impulskontroll


Lära barn att utveckla impulskontroll genom att uppmärksamma dem och lugnande med mjuka toner och vänligt ansiktsuttryck när deras rop betecknar hunger, ensamhet eller trötthet. Spädbarn är helt beroende av vuxna vårdgivare och är inte skadlig när de gråter. Uppmärksam och vårdande föräldraskap faktiskt inrättar scenen för senare impulskontroll, när vårdas spädbarn utvecklar en känsla av att världen är säkra och ordnade förhållanden.

Sång och dans

Aktiviteter för att lära barn impulskontroll


Använda musik och dans för att utveckla impuls kontroll färdigheter. Genom att sjunga sånger som kräver dem ta svängar, eller sånger och danser som kräver vissa åtgärder utförs vid olika tidpunkter i låten, utveckla barn stolthet kontrollera sina impulser. Låtar och spel som "Hokey Pokey," "Huvud, axlar, knän och tår," "Ring runt Rosie," "Twinkle, Twinkle Little Star," "Itsy Bitsy Spider," "Hjulen på bussen" och "London Bridge" är exempel på lämpliga impuls kontroll sånger för förskolebarn.

Förutsägbart schema

Använd ett förutsägbart schema och tydligt angivna regler. Grundskolan barn lära sig att utveckla impulskontroll om deras miljö är förutsägbar och välordnat. Om du lovar något att barn i denna ålder, bör du alltid hålla löftet; inte förstår de risker som väl.

Uppskjutna tillfredsställelse

Aktiviteter för att lära barn impulskontroll


Ge ett bidrag är ett utmärkt sätt att lära barn att uppskjuta tillfredsställelse som de måste spara för att de vill, leksak ackumulera pengar vecka till vecka. Utveckla impulskontroll genom deferring tillfredsställelse också bygger självkänsla, förtroende och behärskning.

Hyfs

Aktiviteter för att lära barn impulskontroll


Lär seder och göra denna undervisning roliga. Förstå att det är naturligt för barn att testa gränser och gränser. Detta är hur de lär sig om världen. Gott föräldraskap lär sociala färdigheter, som väntar på att prata tills andra har slutat prata, eller väntar på plats i en linje. Positiv förstärkning som säger "bra jobb" när barn följer dessa regler och ignorera, när så är möjligt, dålig stil är ett effektivt sätt att lära barn impulskontroll.