mynewspapers.net

Ägg & majonnäs behandling för hår

Ägg & majonnäs behandling för hår


Ägg och/eller majonnäs behandlingar används för att återställa fukt och glans till glanslöst hår. Blanda två ingredienser tillsammans är en naturlig, Billigt, lätt och effektiv metod för djupa konditionering. Behandlingarna är avsedda för torr eller normal hår, men är för tung för fett hår. Personer med fett hår kan använda raw och vispade ägg som en hemmagjord balsam, men bör hoppa över majonnäs.

Ägg

Medan någon form av rått ägg kan hjälpa läka hår, sticka med färska gård ägg för bästa resultat. Ägg innehåller inte bara protein och fettsyror att hjälpa näring hår, de innehåller vitaminerna A, D och E, som är viktiga för grundläggande hår hälsa. Leta efter ägg med tjockt skal och rika äggulor, som markeringar av kvalitet. Ett ägg med ett tunt skal eller blek äggula innehåller betydligt färre näringsämnen än vad du vill för stora hår.

Majonnäs

Majonnäs är en blandning av ägg, olja och vinäger. Ägg innehåller protein, fettsyror, vitaminer och mineraler som är viktiga för föryngrande hår. Oljan hjälper till att återfukta och skydda ditt hår när du lägger till en djup glans. Ättika tar bort mineralfyndigheter försiktigt och balanserar pH-nivån i ditt hår. Dessa tre ingredienser blandas tillsammans skapa en balanserad conditioner passar perfekt för ditt hår. Kom ihåg att använda äkta majonnäs till ditt hår. Majonnäs-stil substitut använda alltför många kemikalier och konserveringsmedel ska vara bra för håret.

Ägg och majonnäs

Poängen med att lägga till färska ägg till en redan Äggbaserade majonnäs är att det ger håret en perfekt balans av de färska näringsämnen den behöver. När ett ägg har emulgerade och vispad till majonnäs, förlorar det många av sina vitaminer och mineraler. Genom att lägga färska ägg till hår behandling, återställa du dessa förlorade näringsämnen.

Behandling

Skapa en hemmagjord ägg och majonnäs behandling för axel-längd hår genom att Vispa ihop ett ägg och 1/3 kopp majonnäs i en liten skål. Bred blandningen på fuktigt eller torrt hår och massera försiktigt in i hårbotten. Täcka håret med en plast duschmössa och låt blandningen för 15 till 30 minuter. Använd en mild schampo ta bort behandlingen, skölj väl och låt håret torka.

Varning

Om du är allergisk mot ägg eller någon av de ingredienser som används i majonnäs, Använd inte denna typ av hårvårdsprodukter. Det spelar ingen roll om allergin verkar bara vara kopplat till intag av artikeln, du har fortfarande risk för en allergisk reaktion från kontakt med huden. Om du lider av svår akne, kan du också vill hoppa över behandling, eftersom det är tung i olja.