mynewspapers.net

Afro amerikanska frisyrer för barnBarn ser söt och sätta ihop när de har Stylat hår. Det finns många olika sätt Afro-American barn kan Styla sitt hår som är både rolig och fashionabla. Afro-American frisyrer kännetecknas av flätor, hår puffar, lockar och afros. Dekorativa tillbehör såsom färgglada pärlor, Lägg till en rolig ser till håret.

Flätor

Ett roligt sätt att styla Afro-American barns hår är i en mängd små flätor och designmöjligheter med denna stil är obegränsade. Håret är flätad mot hårbotten i alla valda design. Håret är flätad ända ner till ändarna. Stylist pryder ändarna på håret med färgglada pärlor, band eller band.

Hår puffar

En söt sätt att Afro amerikansk hår är i hår puffar. En stylist slicks håret mot huvudet och samlar det högst upp i två olika delar, bilda hög ponytails. Hon skyddar håret och bildar de lösa ändarna i stora puffar av kamma håret ut raskt. Håret är också ofta samlades i en stor puff på ovansidan eller sidan av huvudet. Stylist flätor ibland håret mot hårbotten upp till hår puffar. Dekorativa hårtillbehör som färgglada band och band omger puffar för en söt stil.

Afro

En afro frisyr kännetecknas av svullna hår som är lös, bildar en gloria runt huvudet. Håret är kvar antingen lättflytande eller definieras i många små, trånga spiral lockar. Dekorativa pannband driva håret tillbaka och håll den borta från ansiktet. En afro bärs antingen lång eller kort. En kort afro ger en raffinerad look medan en lång, uppsvullna afro ger ett roligt, otämjda utseende. En stylist kan lägga till flätor mot hårbotten på sidan, i fronten eller båda, medan resten av håret att bilda ett afro.