mynewspapers.net

Afro-amerikanska barnen frisyrer

Afro-amerikanska barnen frisyrer


Afro-amerikanska hår har variationer i konsistens och curl mönster, men det är i allmänhet lockigare och mer torr än andra typer. För afro-amerikanska barn, kan lättskött frisyr vara det bästa valet, eftersom vissa barn kan behöva hjälp med grooming.

Micro flätor

Microbraids lämpliga för både pojkar och flickor och kan pågå i cirka 3 månader. Dessa tunna flätor över hela huvudet fungerar bäst på kort hår men är godtagbara för långt hår. För att hantera dem, behöver barn precis att återfukta hårbotten och flätor några gånger per vecka.

Cornrows

Cornrow flätor är en gemensam amerikansk frisyr. De skiljer sig från andra flätor, såsom microbraids, som de är platt mot huvudet. Cornrows börjar bakom utkant och slutar strax innan kronan på huvudet. Cornrows är en unisex frisyr. De anpassar sig till en uppsjö av styling alternativ, inklusive bär det uppåt eller nedåt. Cornrows också minska frissighet. De kan bo i håret för upp till 6 veckor.

Vändningar

Vändningar är en typ av afro-amerikanska frisyr som fungerar bara på mycket kort hår. Medan bärs av några flickor, är vändningar mer vanliga Boys. Vändningar är lätta att stil och lätt att underhålla. Håret sätts in i vändningar hela huvudet genom att Linda sektioner av hår runt varandra. De är lätt för barnen att bibehålla: de kan bara retwist dem dagligen eller varannan dag att hålla formen.

Lång

Långt hår kan manipuleras in i många stilar men är högre-underhåll än andra afroamerikanska barn frisyrer. Lång hår måste vara återfuktat ofta för att förbli långt och friskt. Förutom bär den lös och ner, långt hår dras lätt upp i ponytails eller hälften upp-dos.