mynewspapers.net

Afrikanska masken projekt

Afrikanska masken projekt


Behovet av att skapa en afrikansk mask kan uppstå som en del av en skoluppgift eller en undersökning av kulturella lärande. Om du är intresserad av att skapa en afrikansk mask, kan du räkna med det som ett antal projekt som kan skapas med vanliga hushållsartiklar eller objekt som är lätta att uppnå. Det faktum att många hushållsföremål kan användas innebär att du kan starta du projekt direkt för snabba resultat.

Lera afrikanska masker

Lera afrikanska masker som vanligen används som dekorationer som kan visas i många delar av hem eller kontor. Använda modelleran att forma en mask och sedan eld din skapande en ugn. Torkarna kan hittas på lokala keramik studios om du inte har ett. Tillämpa dekorationer såsom färg, glasyr och pärlor och fjädrar att skapa utseendet som du försöker skapa. Afrikanska masker är traditionellt djärv och färgstark. Håll detta i åtanke när du designar en mask. Minimalistisk masker utan dekorationer är också populära och kan användas som dekor på platser som inte behöver mycket färg när det gäller design.

Papper plattan masker för barn

Skapa masker för barn som använder papperstallrikar för ett billigt projekt som kan vara roligt för alla inblandade. Skär ett papper plattan i formen som du önskar och sedan klippa ut öga hål och hål för en näsa och mun. Dekorera masken med affisch färger och genom limning objekt till den. Barnen kommer att ha möjlighet att vara kreativ med papper plattan masker och lära sig att arbeta med ett antal artiklar. Objekt som kan användas är färgglada okokt pasta, lim, garn, glitter, pärlor och kritor. Använda en sträng eller garnbiten för att knyta masken till hål placeras på kanten av masken att fästa till chefen för din lilla tribal krigare.

Trämasker

Trämasker är några av de mest populära och traditionella i afrikansk kultur. Dessa masker kan göras med ett antal hårda träslag som teak och mahogny. Om du vill skapa en trä mask behöver du trä arbetsredskap som ett bord såg, router, mejsel och Dremel verktyg. Skära grundläggande sköld formen av mask med ett bord såg och sedan runt ut ena sidan av trä med en router. Skapa linjer och former på masken med en Dremel verktyg som gör att du kan få detaljerad och skapa en autentisk tribal utseende. Måla eller färga masken att bevara träet och lägga till färg.