mynewspapers.net

AB Busting övningar

AB Busting övningar


Starka magmuskler inte bara ge din kropp en mildrad titt--de är integrerad till god hållning och ryggrad hälsa, rapporterar Institutionen för Veteranernas frågor. En stark kärna stödjer överkroppen, att hålla onödig stress av nedre delen av ryggen, så att bygga och upprätthålla friska ab muskler är en viktig del av övergripande välbefinnande. När du arbetar abs, är det viktigt att rikta varje område av magmusklerna med särskilda övningar för att få en sann ab-busting träning.

Övre Abs

Övre magmusklerna, dessa ligger direkt nedanför bröstbenet, att använda en enkel, bekant Övning: bent-ben situps. Ligga på en plan yta, helst med dämpning som en rubberize träningsmatta, och Böj knäna samtidigt hålla dina fötter, skinkorna och tillbaka platt på marken. Lägger händerna bakom huvudet eller över din torso, röra vid de motsatta axlarna - beroende på vilket som känns mer bekväm för dig. Sitta upp mot knäna, koncentrerar sig på klämma din övre abs för att utföra övningen korrekt - rock eller inte dragkraft överkroppen mot knäna. Det är också viktigt att hålla benen böjda under hela sit-up, eftersom straight-ben sit-ups lägga onödig påfrestning på din ryggrad.

Lägre Abs

Ben-lift är ett enkelt men utmanande övning att bysten nedre magmusklerna och gillar bent-ben situps, kan vara gjort liggande på en plan yta. Placera händerna under skinkorna och ligg platt, att hålla benen tillsammans och ditt huvud lyfts något från marken så att du kan se dina fötter. Starta övningen genom att lyfta benen till ca 45 grader och sedan sänka dem till strax innan din klackar touch golvet. Igen, isolera din lägre abs genom att fokusera på klämma dem för att utföra denna övning--undviker studsande hälarna från marken eller curling överkroppen framåt.

Obliques

Obliques är magmusklerna som löper längs sidorna av din midsection, och är ofta dolda under "kärlek handtag" fett. För att arbeta dessa muskler, börja i bent-ben sit-up läge, sedan korsa benen vid anklarna. Balansera på skinkorna, lyft dina fötter och ben från golvet, medan klämma dig uppåt i position "upp" sit-up. Härifrån, behålla denna position medan du slår din torso till vänster och höger. En twist till vänster och till höger räknas som en repetition. Du kommer att känna en distinkt dra, eller "bränna" i din sned muskler från övningen verkligen ab-busting.

Utöva tillbehör

Använda ab-busting motion tillbehör såsom ab rullarna och fitness bollar är effektiv till ett ab-busting träningspass, rapporterar National Library of Medicine. Med hjälp av en ab roller, kan du göra en övning som kallas utbyggnaden av börjar med knäna på marken och händerna på rullen, som om förbereder sig för att göra en push-up. Istället Använd rullen att förlänga din torso fram och sedan returnera den till position. Detta fungerar både övre och nedre abs. Med en fitness boll, kan du göra en mängd olika magövningar, inklusive crunches med benen vilande på bollen och rygg på golvet, där du kan "crunch" fram för en stark ab brännskada.

Definiera Abs

Oavsett hur hårt du arbetar din abs, innebär definierar dem in i en "sex-pack" mer än att bara bygga magmusklerna. Medan ab-busting träning är nyckeln för att stärka din kärna och att hjälpa upprätthålla en hälsosam nedre delen av ryggen, om du bär runt överskott bukfett, eller en midsection "inre röret", måste du arbeta lite hårdare för att avslöja vad din ab-busting träning har gett. Åta sig att ett cardiovascular öva schema att bränna överflödigt fett--fyra till fem gånger i veckan, om möjligt. Jogging, cykling, simning eller ens rask promenad i 30 till 45 minuter per konditionspass i kombination med dina magövningar kommer att gå långt för att definiera din abs, att ge dem en lean, "rippat" utseende.