mynewspapers.net

9-åriga födelsedag fest underhållning idéer

9-åriga födelsedag fest underhållning idéer


När barnen börjar bli äldre, blir det svårare att komma med bra födelsedag part idéer. Runt nio års ålder, barn tenderar att växa ur de mer barnslig sakerna, men är verkligen inte gammal nog för tonåring eller vuxen part idéer. Var kreativ när det kommer till din 9-åring nästa födelsedagsfest. Fundera på vad han gillar att göra och förvandla detta intresse till en minnesvärd fest.

Camping

Planera en campingtur med några av ditt barns vänner. Detta ger henne möjlighet att ha en sleepover av olika slag utan att kalla det ett pyjamasparty. Du kanske vill begränsa antalet barn du tar på din camping resa så att du kan spendera mer tid att göra saker med dem istället för att räkna huvuden. Planera att göra lite vandring. Du kan ge gästerna tomma journaler där de kan göra tracings och rubbings av olika intressanta saker de hittar på vandringen. Ge varje barn en engångskamera att fånga ögonblicken av födelsedag part campingtur. Grilla korv över elden för middag, och i stället för den traditionella födelsedagstårtan, har s'mores.

Mysteriet löst

Skapa ett mysterium tema för din 9-åring nästa födelsedagsfest. Handlingen kan vara att någon stal alla presenter. Detta måste du göra några planering före tid. Du tänker på en plats att gömma presenter och sedan också lämna ledtrådar på vägen för barnen att följa. Skapa en gatsopare jaga typ av idé där de går från en aning till en annan, men plocka upp olika föremål som de går. Du kunde ha presenterna spridda Vitt och brett, och lämna ledtrådar för barnen att samla dem.

Videospel tema

Skicka ut dina inbjudningar och be gästerna att klä upp som en karaktär. Till exempel, om din 9-åring har videospel, begära att varje gäst kommer klädd som sin favorit spel personlighet. Ett av spel för detta parti kunde man bäst klädda karaktär. Ta idéer från några populära videospel och förvandla dem till partyspel. Till exempel ställa in en hinderbana i din trädgård där gästerna hoppa över fat och bananer som i Donkey Kong. Barnet med bästa tiden genom hinderbanan wins.

Fullvuxen part

Att din 9-åriga dotter att komma ihåg att hon fortfarande är en liten flicka, men få henne att känna sig som en vuxen. Har flera princess-stil eller gamla prom klänningar, och låta flickorna att klä. Planera att göra tjejernas hår, naglar och make-up, men kolla med sina föräldrar först, eftersom inte alla föräldrar vill att deras 9-åriga döttrar bär smink, även för kul. Placera cookies istället för vanliga tårta och glass, och in fina tekoppar för te eller punsch.