mynewspapers.net

80-talet träning frisyrer

80-talet träning frisyrer


Träning redskap var mycket populära under 1980-talet och var även bärs som vardagskläder. Stora benas ut hår var också en vogue i the ' 80s. Kvinnor behövs för att vara kreativ när du arbetar för att hålla befjädrade stilar ur deras ansikten när man gör aerobics.

Sidan hästsvans

Sidan ponytails var i mode på 1980-talet. 1980-talet träning entusiaster borstade sitt hår tillbaka och att sidan för att hålla den ur deras ansikten medan du gör aerobics. Håret var veckad för att ge den lite extra stil. En sida hästsvans hölls på plats med en "mollbarn," som är gummi band omfattas av tyg.

Banana klipp

En banan klipp, som fick sitt namn från dess form, var en perfekt 1980-talet träning tillbehör. En banan klipp höll hår på plats medan du arbetar. Formen på klippet följde konturen av en bakhuvud. Det slutliga resultatet liknade en Hästens man. Håret var ofta permanentat, veckad eller tjallade för att ge det kroppen.

Pannband

En frottéhandduk stretch pannband bärs runt omkretsen på huvudet bars under ansträngande träning på 1980-talet. Huvudbandet bars av män och kvinnor att fånga svett som det droppade till pannan. Tillbehöret var också fördelaktigt att hålla håret från ansiktet. Kvinnorna bar pannband med ponytails, sidan ponytails eller som enda tillbehör när de hade kort hår.

Big Bangs

Ratting hår och besprutning på massor av hårspray var det enda sättet att uppnå större-än-livet frisyrer på 1980-talet. Ser var lika viktigt när du arbetar ut, så den stora marginella hålls på plats medan resten av håret var drog tillbaka och säkrade med en scrunchy eller ett klipp. Kvinnorna bar oftast tillräckligt hårspray så Frans stannade på plats.