mynewspapers.net

80-talet part mat idéerÅttiotalet-temafester minns kitsch och dekadens av åttiotalet. För en åttiotalet-tema funktion, kan part goers klä upp i nätstrumpor och punk-inspirerade tees och dans till stor 80 låtar som de från Madonna eller Cyndi Lauper. Varför stanna vid klänning och musik? Vissa livsmedel och dekorationer också kännetecknar the ' 80s.

Solglasögon och hår båge kakor

Solglasögon och hår bågar--både symboliska delar av 80-talet pop kultur--kan åberopa decenniet när de används i mat dekorationer. Du kan klippa mörk brun eller svart fondant till enkla solglasögon former för överst på cupcakes. Sätta rosa fondant i två trianglar och sätta punkt till punkt på en cupcake att skapa basen av en Hårsnodd. Lägga till gnistrar och sträng att dekorera. För den ambitiösa värden, skär en två-lagers tårta i form av en Hårsnodd och dekorera därefter. För en snabbare part dekoration, plocka upp hår bågar på en dollar lagra och (efter rengöring), fäst på toppen av affären cupcakes.

TMNT Pizza

Extremt ikoniska, Teenage Mutant Ninja Turtles' love pizza var legendariska. Om du vill tjäna en snabb och enkel maträtt på din 80-talet parti, anges pizza i ett serveringsfat och surround med Teenage Mutant Ninja Turtles leksaker, hittade på eBay eller andra online-återförsäljare. För en mer detaljerad värd, kan enskilda mini pizzakartonger vara dekorerad med bilder av de fyra sköldpaddorna, snusnäsdukar och vapen, som är listade på webbplatsen Ninja Turtles.

McRib smörgåsar

Enligt KC bibliotek var Mcdonald's McRib smörgås en av de mest populära livsmedel av 80-talet. Faktiskt, 80-talet såg en ökning i popularitet snabbmatskedjor, så ikoniska livsmedel från någon av dessa kedjor kan användas. För McRib, servera en enkel rib smörgås på lång lök rulle (bakade med smör så att toppen av brödet blir en djup guld). Skär smörgåsar i 3-tums tjock mini smörgåsar och fäst på en bricka i form av två gyllene bågar.