mynewspapers.net

80-talet frisyrer för tonåringar

80-talet frisyrer för tonåringar


Modern mode ser ofta till förflutnan för inspiration. Pulserande 80 utseende gör en stor comeback och många av dessa retro frisyrer kan anpassas för en cool, nya utseende. Frisyrer på 80-talet är kända för att vara extravagant, texturerat, omfattande och som kräver en riklig mängd för stylingprodukt. Tonåringar kan enkelt återskapa äkta 80s frisyrer som är perfekt för en tema fest eller lägga till vissa attityd i deras vardagliga utseende.

Stort hår

Stort hår med enorma Frans var i ropet på 1980-talet. Snygg, smidig hår var fienden, så textur och volym har lagts av perming, bråkade eller curling håret. En fön, locktång och massor av hårspray är nödvändiga för stort hår. En pressning järn kan lägga till en annan dimension av textur för en äkta 80s utseende.

Sidan hästsvans

Sidan hästsvans är en snabb och enkel stil för de flesta tjejer med långt hår. Helt enkelt borsta håret åt sidan och sopa den i en hög hästsvans över ena örat. Flickor med kortare hår kan göra samma sak med bara den övre delen av håret eller göra en fontän hästsvans på toppen av huvudet till splay som en fontän.

Punk

Punk utseendet kan ske på olika sätt med spikar, strimmor av ljus färg, retas och massor av hårgelé eller mousse. Mohawk är lite mer extrem, där båda sidor bortrakade och mittendelen av hår kvar länge och spetsas rakt upp. Faux-hawk är en modern version som inte kräver rakning och kan göras enkelt med kort hår.

Asymmetrisk

För en edgy, experimental ser kan hår klippas kortare på ena sidan än den andra. Vinklade fransar eller en inverterad bob med hår som är kort i ryggen och länge i främre ta inspiration från denna 80-talet ser utan att gå till extremt.

Mulle

Denna frisyr är kort framme och lång i ryggen. Det var särskilt populärt bland killar men kan vara lekte av endera könet. En mulle tar lite mer tid och ansträngning att utföra, som håret behöver vuxit ut och sedan skär i rätt form. Kort hår på toppen kan vara också vara spetsad med gel.

Franska fläta

Franska flätor är lite mindre vilda än många andra populära 80-talet frisyrer. Det är möjligt att franska fläta ditt eget hår, men de flesta människor har lättare att ha någon annan göra det. Även om det inte är ett mycket vanligt utseende idag, är chanserna du vet någon som kan franska fläta.