mynewspapers.net

8-åriga födelsedag part idéer

8-åriga födelsedag part idéer


Planera en fest för en åtta-åriga barn kan vara mycket roligt, särskilt eftersom han kommer att ha sina egna åsikter om temat. Det kan en utmaning för att komma överens, men resultatet kommer att bli kul. Ditt barn kommer särskilt att njuta av festen att veta hon hjälpte planera det. Beakta barnets intressen när man tänker på parts teman. Parterna för åtta-åringar kan centrum runt en favorit aktivitet eller hobby.

Dekorera en tårta

Det är inte en födelsedag part om det inte finns tårta, så låt dessert diktera temat. Förgrädda tillräckligt cupcakes så att varje part gäst har en. Bjuda in bara tillräckligt gäster att passa vid ditt köksbord sedan denna verksamhet kräver en arbetsyta. Ställa in en kort tabell om du behöver extra utrymme. Ställ ut skålar av olika färgade frostings samt godis, nötter och strössel. Låt varje barn att dekorera sin egen cupcake. Har extra vuxna på festen kan hjälpa till. Kan du erbjuda priser för kategorier som "Mest festliga Cupcake" eller "Snyggast Cupcake." Se bara till att det finns tillräckligt många kategorier så att varje barn får ett pris. Kocken hattar göra roliga tjänster, eller paket upp de torra ingredienserna för en fem-minuters mugg kaka och hålla dem i en festlig mugg tillsammans med bakning anvisningarna.

Maskerad

Barn vid denna ålder fortfarande njuta av att klä upp och leka låtsas. Ge gästerna och deras föräldrar massor av varsel så att de kan skapa en spännande kostym. Flickor kan njuta klä upp som prinsessor, älvor eller favorit karaktärer. Pojkar kan du låtsas vara pirater, cowboys eller superhjältar. Uppmuntra gästerna att vara kreativ. Att barn till parad runt din trädgård, visar upp sina fina kläder. Dela ut priser för de dummaste, mest skrämmande och vackraste dräkterna. Men inget barn är utelämnat. Besluta om en kategori som passar varje barn kostym.

Av denna värld

Barn som är intresserade av utomjordingar eller raket fartyg kommer att njuta av en yttre rymden tema fest. Samla flera storlekar av kartonger och låt gästerna skapa sina egna rymdskepp. En annan hantverk idé är att skapa ett solsystem mobil av olika storlekar av styrofoam bollar. Gästerna kan färg planeterna och sedan sträng dem. Förutom tårta gästerna erbjuda skålar av Martian slime (gröna gelatin) till efterrätt. Ge varje barn ett paket av glöd-in-the-dark stjärnor för part tjänst.

Pyjamas Party

Hyra en bunt med ditt barns favorit filmer för alla att titta på. Välj lätt mat som pizza, hamburgare eller varm korv eftersom du kanske är upptagen tenderar att fnittrande gäster. Om föräldrarna till några av ditt barns gäster inte vet du, bjuda in dem att äta middag också. Detta kan också hjälpa blyga barn känner sig mer tillfreds om att tillbringa natten på någon annans hus. Om festen hålls under sommaren, gör det till ett läger. Ställa upp ett tält och förse gästerna med ficklampor. Förbered din bästa spökhistoria och uppmuntra gästerna att göra sina egna.

Överväganden

Oavsett vilken typ av fest du planerar, är viktigaste att alla har roligt. Ett barns födelsedagsfest gör inte behöver vara en extravagant affär, så se till att vad du än väljer, är det inte något som är stressande. Ge en bra födelsedag kaka, några spel och en treat påse för varje gäst och njut av alla leenden.