mynewspapers.net

70-disco jul tema idéer

70-disco jul tema idéer


Julen är en speciell tid på året, full av traditioner och familj. Men ibland är det roligt att blanda saker och bli kreativ. I år, prova en 70-jul tema fest. Från jul inredning till servering fondue, har din familj och vänner en fantastisk tid firar semester med dig.

Juldekorationer

70-disco jul tema idéer


Dekorera ditt hus för att se ut som Christmastime på 1970-talet. Häng en discokula i mitten av huvudsakliga underhållning rummet. Använd mini disco ball ornament att dekorera ditt träd. Om du kan hitta big-lampa, gammaldags Jul-ljusen för ditt träd och hus, använd dem snarare än mini och kära. Om du kan hitta kärlek pärlor, särskilt silver, guld, rött eller grönt, hänga dem upp i en dörröppning. Istället för en vanlig krans för ytterdörren, göra en från disco ball ornament, eller förvandlas din krans till ett peace-tecken genom att lägga till en extra bit av grönska i mitten och diagonalt iväg till sidorna.

Mat

70-disco jul tema idéer


Fondue var mycket populär på 1970-talet. Med en fondue kit (Ja, du kan fortfarande hitta dem dessa dagar), kan du göra en fondue part. Ostfondue, köttfondue och chokladfondue är alla populära. Det finns också ett antal 70 sida rätter att ha reda på när dina gäster anländer. Några idéer: Deviled ägg, ost popcorn, cocktail weenies eller grisar i en filt, classic, Chex mix, Pringles chips, buglesna snacks. Sallad är också mycket 70-talet. Olika sorters sallad infästningar och val av förband och krutonger är nyckeln.

Gåva att ge

70-disco jul tema idéer


Försök att hitta presenter som är inspirerade av eller verkligen är från 70-talet: något disco-relaterade, som disco musik, disco-inspirerade platåskor eller tillbehör, brevpapper, fondue set eller andra hem varor med 70-talet-inspirerade mönster kommer att fungera. Gåvor som är faktiskt från det decenniet kan hittas i vintage och sparsamhet butiker och online, på auktionswebbplatser som eBay. Vintage kläder och tillbehör är en stor gåva för detta tema. Många 70-heminredning objekt finns i secondhandbutiker. Sjuttiotalet teckningar (Tänk svart-ljus affischer och tavlor på sammet) är en unik gåva också. För extra punch, försöka hitta vintage eller sjuttiotalet-inspirerade omslagspapper. Silver eller guld omslagspapper också fungerar fint. Ha kul med den gåva att ge. Du kanske även vill göra en sjuttiotalet tema vit elefant gåva tabell.