mynewspapers.net

60-talet Halloween kostymer för barn

60-talet Halloween kostymer för barn


60-talet var en tid av social förändring i USA och runt om i världen. Kids' Halloween kostymer med ett 60-talet tema skulle kunna omfatta hippies, Go-Go dansare, Beatles eller Sonny och Cher. TV-show kostymer är populära idéer med grupper av barn, som The Brady Bunch eller The Monkees.

Hippies

Hippie kostymer för flickor kan inkludera kvast kjolar; bonde toppar; lång, pärlstav halsband och macrame bälten. Hår eller huvudet halsdukar och vilda blommor är trevligt tillägg. För pojkar, klocka botten byxor i jorden-tone färger eller Blå jeans presentera tie-dye t-shirts och västar en snabb hippie kostym. Lägga till tillbehör såsom en huvudduk eller vintage solglasögon för att slutföra utseende.

Beatles

Beatles skulle göra en kreativ 60s kostym för en grupp av fyra. Klänning i matchande kostymer som liknar Beatles när gruppen först blev populära och använda antingen matchande Beatles frisyrer eller peruker. Om möjligt, lägga till musikinstrument eller mikrofoner som rekvisita.

Go-Go dansare

En slida klänning vintage 60-talet tryckta eller den brittiska flaggan fungerar bra för en Go-Go dansare dräkt passar för ett barn. Vit, lackläder stövlar och ett pannband eller halsduk gör för en lätt 60s klädedräkt. Tillägg inkluderar 60-talet stil make-up, till exempel blå eller grön ögonskugga, beroende på ålder av barnet och lämplighet.

TV-Show kostymer

Brady Bunch klädda likadant när du utför, med tjejerna bär kjolar och pojkarna bär byxor i matchande tyg. Blusar för båda könen skulle matcha, och ibland västar var utslitna för att matcha kjolar eller byxor. För att producera den önskade effekten, är denna kostym idé bäst lämpad för en grupp av sex som innehåller tre pojkar och tre flickor. Sonny och Cher bar ofta något matchande kostymer, men inte riktigt lika matchande som Brady Bunch. En lång, rak peruk för Cher, och en något lång frisyr eller peruk för Sonny, med en falsk mustasch om så önskas.