mynewspapers.net

60 överraskning födelsedag teman & idéer

60 överraskning födelsedag teman & idéer


Det är dags att planera en överraskning 60 födelsedagsfest! Detta är definitivt en födelsedag att fira i stort sätt.

Typer

En överraskning begravning tema är en idé som kan bli riktigt kul om din födelsedag man eller kvinna har ett bra sinne för humor. Om du vill ha festen någonstans än ditt hus, planera en fest på en favoritrestaurang. Ett annat övervägande är gästlistan. Om din lista innehåller en massa människor och en massa barn, planera en bakgård bbq med en dress up tema.

Funktion

Överraskning begravning födelsedagsfest måste ställas in som en begravning. Be gästerna att klä sig i svart. Har kvinnan bära begravning slöjor om de har dem. Om du är förvånande dem på deras favorit restaurang, boka ett privat rum och har alla gästerna anländer i minst 30 minuter före tid. Be alla ta gag presenter och roliga kort.

Funktioner

Om du ska göra en bakgård bbq part, be gästerna att klä sig till sina favorit-ikonen från de senaste 60 åren. En annan idé är att be gästerna att klä från deras favorit tidsperiod.

Underhållning

Om du är modig nog att göra en begravning-stil överraskningsfest, hyra en pianist eller organist att spela "begravning" typ musik på festen. För en bakgård bbq, anlita en DJ. Be dem att spela musik från de senaste 60 åren. När du reserverar ett rum i en restaurang, be dem om du kan få en CD-spelare och spela din egen musik.

Dekorationer

För en begravning överraskningsfest, dekorera gården med falska gravstenar. Om du har vänner som pryder deras gårdar för Halloween, kan de ha dekorationer som du kan låna. När du inreder på bakgården för en överraskning bbq, Använd gott om 60: e födelsedag ballonger. Göra lycklig 60-årsdag party tecken ur affisch styrelsen. Om det blir barnbarn på festen, be varje barnbarn att göra sitt eget tecken.

Spel

Funderar på att lägga till spel till din fest. Komma med frågor om underhållning och nyheter händelser från de senaste 60 åren. Ställa frågor till den födelsedag man eller kvinna att se hur många svar de vet. En annan "spelet" tanken är att be alla gäster att berätta deras favorit minne av födelsedag kille eller tjej.

Överväganden

Inbjudningskort kan skapas online genom att ladda upp bilder på födelsedagen mannen eller kvinnan. Du kan använda en baby foto eller ett montage av bilder från--hedersgästs liv.