mynewspapers.net

60: e födelsedag inbjudningar idéer

60: e födelsedag inbjudningar idéer


Planera en 60 födelsedagsfest kan vara mycket roligt; du har 60 år av liv att fira och massor av kreativa resurser att använda. Inbjudan spelar en grundläggande roll i en part; Det bör företräda partiet och vara roligt. Vid en 60 födelsedagsfest, bör det göra folk leende eller skratt och vill göra sitt bästa för att komma till festen.

En gammal bild

Hitta en gammal bild på personen som ett barn, ett barn eller en tonåring, och använda den som den huvudsakliga delen av inbjudan. Bilden kommer att göra människor ler när de ser det och påminna dem om deras förflutna. Om du verkligen vill göra det roligt, använda en bild från en gammal födelsedagsfest.

Tema inbjudan

Slå upp trender från eran när födelsedag celebrant växte upp. Inkludera objekt från denna era på inbjudan, och göra det en temafest. Ett tema kan ge den part gäst något spännande att se fram emot, liksom få förtjust minnen vid mottagandet av inbjudan.

Stora 6-0 siffror eller fraser

En viktig del av inbjudan innebär visar antalet stora någonstans på inbjudan. Du kan göra detta på flera sätt: genom att helt enkelt bara att göra den "60" delen av teckensnittet stora eller smart med en catchy fras. Några exempel är "The Big Six-Oh," "söt 60" eller "Sextio är tjusig". Året är en stor del av parten. Visa det på ett uppenbart sätt men ha roligt med den.

Listan händelser från födelseår

Om du vill anpassa en inbjudan, samla in fakta från födelsedag celebrant födelseår, och lista de på inbjudan. Till exempel, Tänk på vilka stora händelser inträffade under det året eller hur mycket ett frimärke kostar. Dessa fakta kommer att göra människor leende och föra dem tillbaka, samt inser vad ett djupgående år det är att fira.