mynewspapers.net

60: e födelsedag Gag idéer

60: e födelsedag Gag idéer


60 är en tid för firande, men också en bra tid för några skämt att vara lobbed i riktning mot den som slår det milstolpe födelsedagen. Gag gåvor är ett sätt att sätta in humor i en födelsedag som är ett decennium förbi halvsekel-märket.

Retro leksaker och godis

Retro godis och leksaker kan köpas i en färdigförpackad samling, som den som erbjuds av web återförsäljare Woodstock godis. Insamling, en promenad ner memory lane, är en idealisk 60-årsdag gag gåva, påminna födelsedagen pojke eller flicka vad barndom handlade om. Många objekt i rutan gåva är inte lätt att hitta längre. Ihåg en favorit godis från tidigare år, liksom vax läppar och godis knappar, en stor gåva som också får andra talar och reminiscing om dagar godis kunde köpas för ett öre. Leksaker i samlingen är favoriter från år sedan som en Slinky, en yo-yo och fåniga spackel.

60: e födelsedag mugg

Vrida 60 betyder inte att ge upp kaffe, åtminstone inte för alla. Kaffe muggar fortfarande bra skämt gåvor, eftersom de är relativt billiga och finns i en mängd olika stilar och mönster. Den 60: e födelsedag muggen från över Hill gåvor är säker på att provocera fram ett skratt eller två med denna inskrift: "60? Nej, 59 och holdingbolag (på för brinnande livet). "

60 golfbollar

Golf är en sport som många tycker tills långt utöver svarvning 60. En idé för en gag gåva är en uppsättning av tre golfbollar som har ord på dem, som erbjuds av över Hill gåvor. Golfbollar säga: "Grattis på födelsedagen!" eller "60 & sensationella!"