mynewspapers.net

60-årsdag party idéer för män

60-årsdag party idéer för män


En mans 60 födelsedagsfest är en milstolpe och kan firas i en mängd olika sätt. Som en man vänder 60, han blir en senior och en födelsedagsfest kan erkänna detta faktum och göra narr av hans förestående pensionering. Temat för en mans 60-årsdag kan hans ålder och innehåller relaterade kostymer, dekorationer och aktiviteter.

Sextiotalet födelsedagsfest

En av 1960-talet födelsedagsfest kan vara en sorglös fest som funktioner blommor, 1960-talet kläder objekt och Woodstock hänvisar. Gästerna kan komma klädd med snusnäsdukar, bell-bottoms, pannband, sandaler och tie-dye t-shirts. Musik från eran kan spelas i bakgrunden, bland annat artister som Rolling Stones, Beatles, Jimi Hendrix, Janis Joplin och Bob Dylan. Dessa parter kan hållas på en persons hem, festvåning och restaurang.

Over-the-Hill Party

Som en man vänder 60 och når åldern för pension, är det inte svårt att tänka på vad som kommer härnäst. Kasta en over-the-hill 60-årsdag erkänner elefanten i rummet. När du väljer detta tema, Tänk på mannens känsla för humor och hälsa att avgöra om han skulle uppskatta humorn bakom detta tema. Medan män deltar i festen kan klä upp som präster, kan kvinnor bära omvårdnad uniformer. Hyr en rullstol för gästen om ära och hjulet honom runt för en del av partiet. Gästerna kan också spela en mängd olika spel, inklusive walker lopp, shuffleboard, bocce boll och bingo.

Överraska barnkalas

Ingenting kan vara mer förvånande att en man vrida 60 år gammal och sedan kasta honom en överraskning barns födelsedagsfest. Detta parti kan vara en familjeangelägenhet som omfattar barn och barnbarn och erbjuder en kväll att vrida tillbaka klockan. Musik spelas under festen bör från årtiondet som hedersgäst var född, och arrangörerna kan sätta ihop ett bildspel som visar bilder av honom växa upp genom åren. Aktiviteter på festen kan inkludera musikaliska stolar, ansiktsmålning, gatsopare jagar och trivia spel.