mynewspapers.net

500 kalorier kost menyn

500 kalorier kost menyn


Dagliga kaloribehov intag varierar beroende på kön och vikt, men en genomsnittlig vikt hane som engagerar sig i måttlig fysisk aktivitet regelbundet behöver cirka 2 500 kalorier per dag. En genomsnittlig vikt kvinna behöver omkring 2.000 kalorier per dag. Som ni kan se, 500 kalorier per måltid-- eller 1 500 kalorier per dag--faller väl under genomsnittet, så medan 500 kalorier måltider är effektiva för att förlora vikt på kort sikt, inte kanske du vill skära kalorier mer än detta, som du kan avveckla beröva dig av grundläggande näringsämnen.

500 kalorier kött, fågel och skaldjur baserat måltider

Bättre Bodz webbplatsen har postat ett klart praktiskt diagram, beskriver en mängd måltid idéer mellan 450 och 500 kalorier. Köttätare kan finna tillfredsställelse i biff och broccoli måltiden: 235gr. av utskuren biff (inte kokas i smör), parat med en 2 kopp servering av färsk ångkokt broccoli. För fiskälskare, är en grillad eller pocherat 284gr. lax filé, serveras med en 170gr. bakad sötpotatis, laddad med vitaminer och hälsosamma omega-3 oljor, samtidigt som den på 500 kalorier märket.

500 kalorier vegetariska etniska rätter

Asien och indiska måltider är ett tillförlitligt sätt att äta bra och hålla kalori räknar ner, som många asiatiska och indiska måltider undvika vispgrädde och smör, med några få undantag i sfären av indiska rätter (dvs paneer ost och korma såser). Wegmans ger ett recept på Shanghai stek tofu med sesamfrön som är kryddig och full av smak (även om du vill ersätta ostronsåsen med vegetarisk ostronsås). Chana masala, en indiska kryddade kikärtor maträtt, är också kryddig men ändå varm och tröstande. Servera det över en enda portion av basmati ris och strö en generös mängd av färsk hackad koriander över förrätt före servering. Denna måltid, förutom att vara lågt kaloriinnehåll och friska, är också extremt billigt att sätta ihop.

500 kalorier snabbmat måltider

Snabbmatsställen är allmänt hemskt och ohälsosamma platser att få din mat, men för de som insisterar på att få sina färdigmat fixa samtidigt räkna kalorier, det finns några ganska anständig måltider som hade. Webbplatsen äta detta, inte är en guldgruva av hälsosamt ätande info; en av områdets rekommendationer är en grillad kycklingsmörgås med en medellång iste, och en sallad fuktad med balsamico dressing. Hårt som det kan vara att tro, det finns även lågt kaloriinnehåll, låg kolesterolhalt alternativ på franchise på ringdiagram matställen: leta efter äggvitor på engelska muffins (snarare än bagels), tillsammans med en engelsk frukost te.