mynewspapers.net

50-årsdag Party idéer

50-årsdag Party idéer


En 50-födelsedagsfest kan vara en dum och humoristiska händelse eller en glamorös intrade in i äldre år. Vilken riktning tar den part bör bero till stor del på den hedersgäst.

Över kullen

En klassisk favorit, över Hill Party dekorationer är lätt tillgängliga på någon part butik. Svarta serpentiner och ballonger symboliserar döden av ungdomar, men alla i god roligt. Du vill inte en välmenande part att göra hedersgäst känner mig illa om att ange ett nytt decennium, och det bästa i alla situationer är att hålla saker ljus och kul. På borden, har lite Korrespondenskort med fakta om gäst hos honor's liv, till exempel "1959, året Bob föddes, Barbie skapades" Placera alla dessa runt borden och gäster kan ha roligt dela dem med varandra. Har en tillgänglig för vänner att skriva gamla minnen och lyckönskningar i gästbok. Vissa traditionella sällskapsspel kan ändras för några skratt, som "Pin the TUPE på den gamla kille" eller "Walker Relay Races." Försök att ha gäster deltar i en "Äldre än" spel. Gå runt i rummet och låta varje person namn något som hedersgäst är äldre än. Den person som kommer upp med den mest kreativa svar, beslutas av applåd, vinner en dörr pris.

Gamla godingar

Femtio har alltid varit förknippade med att vara gyllene. För någon början detta decennium av livet, kan det ses som starten på de "gyllene åren". I stället för sörjande för slutet av ungdom, försöka fira början av denna nya era. Dekorera i alla guld inslag. Hålla ett "Namn som Tune" spel inklusive golden rekord-vinnarearna i hela gäst hos honor's liv.

Decenniet tema

Välj ett tema kring ett visst decennium parti. 50-, 60- och 70-talet är populära teman, särskilt när hedersgäst skulle ha levt igenom dessa årtionden. Använda decennium tema dekorationer. För 50-talet, Tänk på soda butiker, bobby socks och pudel kjolar och rock and roll. 60-talet är associerad med hippies, fred tecken, tie-dye och folkrock. Spela decennium lämplig musik under hela evenemanget. Spela trivia spel med gästerna det centrerar på händelser av decenniet. För en variant på klassiska trivia, försök till "Gissa den klassiska godis" eller "Namn som TV-Show Theme Song". Hitta klassiska godis favoriter från årtiondet och har gästerna smaka godis och skriva ner det på ett papper. I slutet, avslöja namnen på godis. På samma sätt kan du hitta inspelningar av populära TV Visa tema låtar från decenniet av val. Spela upp dem en i taget och har gäster skriva ner namnet på matchande showen. Den som gissar de mest korrekta svar på dessa spel vinna dörren priser.