mynewspapers.net

50-årsdag Party fest idéer

50-årsdag Party fest idéer


En 50-årsdag är en viktig händelse i en människas liv, som markerar ett halvt århundrade av existens. Utan tvekan, födelsedag celebrant av denna milstolpe ålder har upplevt mycket under hela sin livstid, och det är något värt att fira. Om du känner någon som är på väg att vända 50, Visa henne hur mycket hon betyder för dig genom att kasta henne en födelsedagsfest.

Allt jag har sett

Det finns mycket att minnas över 50 år. Hjälpa celebranten minns några av de monumentala saker som har inträffat under åren med denna part idé. Samla en samling fotografier som dokumenterar några av hennes milstolpe evenemang--första steg, första dagen i skolan, proms, graderingar och hennes bröllop. Blås upp bilderna. Skapa en tidslinje genom hänger bilderna på väggarna och Visa de år när varje händelse inträffade ovanför bilderna. Spela musik som var populär då celebranten föddes eller när hon var i high school. Spela ett frågesportspel som är partysugna ställde frågor om globala händelser som hänt under de senaste 50 åren.

Retro Party

En person som vänder 50 föddes 1960. Gör detta psykedeliska årtionde temat för festen. Häng blommor och fred tecken på väggarna. Drapera pärlor över dörröppningar. Använda lavalampor och UV-ljus för nöje och funky belysningselement. Hänger affischer av några av tiden populära band och rockstjärnor--The Beatles, The Mamas och Papas och Elvis Presley-- och spela deras musik, också. Be gästerna att klä om den affären, bär tye-färgade skjortor, klocka bottnar och John Lennon-inspirerade solglasögon. Uppmuntra gästerna att dansa populära 1960-talet dansa steg, till exempel den mosade potatisen och Twist.

Över kullen

Detta humoristiska parti tema kan celebranten vet att, från denna punkt framåt, det är allt ner backen. En idealisk färgsättning för detta parti är svart och grå. Blåsa upp svarta och grå ballonger och visa dem runt området part. Skär bitar av kartong i form av gravstenar, måla dem grå och skriv ut "under the Hill" i svart längs fronten. Visa gravstenar på väggar. Placera Diskställ på tabeller och falska dödskallar på tabeller. Gästerna kommer att ha kul deltar i rullstol-race. Honoree kommer att känna sig speciell när man läser högt en dödsruna som du har skrivit för att hedra hennes 50-årsdag.