mynewspapers.net

50-årsdag idéer för män

50-årsdag idéer för män


50 är en stor milstolpe som förtjänar en speciell fest. Nå ett halvt decennium är ett skede i sitt liv som definitivt bör firas. Överväga födelsedag honoree gillar och intressen när beslut om händelser se till födelsedagen kommer njöt och mindes med förkärlek.

Roast parten

Värd en stek för en födelsedag honoree med ett sinne för humor att fira en milstolpe årsdag. Var noga med din hedersgäst kan hantera några godmodig ribbing innan man beslutar om denna typ av händelse. Informera gästerna före tid så att de kan förbereda komiska materiellt för partiet. Utse någon att meddela varje Kafferostningsföretagen, eller hyra en komiker att fungera som emcee och lägga till några extra stil till händelsen. Ställ in ett podium med en mikrofon för grillar och emcee, och plats honoree i en plats i rampljuset så den part gäst kan titta på hans reaktioner. Se till att videofilma händelsen för att spela in upptåg av kvällen.

Fallskärmshoppning eller annan extrem Sport

50 är en stor livet händelse som ska firas i ett minnesvärt sätt. Agera lite galen och njut av sorglösa känslorna av ungdom genom att försöka en extrem sport som fallskärmshoppning. White water rafting, heli-skiing, snowboard, dykning, parasailing eller kitesurfing kan också övervägas. Med bara ett liv att leva, bör njuta av det till fullo vara mottot för denna speciella födelsedag. Över något av "saker att göra innan jag dör" lista och övervinna invändningar tidigare genom att använda denna födelsedag som en ursäkt för att uppleva något nytt, spännande och uppiggande.

1950-talet part

Värd en 1950-talet retro fest för att fira slå big 5-0. Göra det spöka att verkligen få alla i en anda av händelsen. Födelsedagsbarnet kan komma klädd som "kungen" Elvis Presley som var på hans lyriska storhetstid under 1950-talet. Gästerna kan komma i pudel kjolar, Spic redskap och andra dräkt som påminner om tid. Håll det autentiska genom att servera gästerna rot öl flöten, milkshakes och banana split. Spela livlig musik och uppmuntra dans genom att anställa en danslärare att lära gästerna danssteg av 50-talet. Ställ in en riktig motorcykel i eller i närheten av partiet och inbjuder gästerna att posera av chopper för ett riktigt cool foto op.