mynewspapers.net

40-årsdag tårta idéer för män

40-årsdag tårta idéer för män


Födelsedagsfirande har inkluderat tårtor i många år, med övningen går till antikens Grekland. Milstolpe födelsedagar, till exempel en 40, ingår normalt en större fest, erbjuder chansen att ha en särskilt kreativ kakan, om fokus på numret 40 eller andra kreativa idéer. När du väljer eller skapar en tårta för att fira födelsen av en man, var noga med att hålla det maskulina och fokuserad på hans smak.

Nummer 40

En 40-årsdag, man eller kvinna, är en stor milstolpe. Ett sätt att fira en milstolpe i kakan är att använda nummer 40. Detta kan göras på flera sätt: ordna 40 ljus på en sockerkaka i form av numret, med två nummer-formade ljus: en fyra och en nolla, att skapa en kaka som är sig själv nummer 40 eller använder grädde om du vill rita nummer ett eller många gånger på tårtan.

Födelseår

Till minne av en mans 40-årsdag behöver inte omfatta så många 40. Fira genom att skapa en kaka tema till hans födelseår. Kontrollera en encyklopedi eller online för vilka händelser som hände året han föddes, kanske även på samma dag som sin födelse. Ta reda på vilka filmer och musik var populära på tiden. Skapa en tårta som innehåller en eller flera av dessa objekt för att skapa en kaka som verkligen firar sin 40 årig milestone.

Livräntor

Efter 40 år av liv måste en man verkligen intressen och hobbies som gör honom vem han är. En milstolpe födelsedag, inklusive en 40, behöver nödvändigtvis inte vara om ålder. Bagerier erbjuder en mängd olika kaka stilar som är anpassade till specifika intressen, till exempel en motorcykel för en Harley-Davidson fläkt eller en basket form för en sportfantast. Kanske är den 40-årige vars födelse firas speciellt stolta över sitt alma mater. En tårta i detta tema, med hjälp av skolan färger och maskot, kan vara ett lämpligt sätt att markera milstolpen.

Tid

Om den berömde mannens ålder inte är ett känsligt ämne, kan en over-the-hill tårta vara lämpligt. Skapa en mounded kaka, antingen med en specialutformad tårtform eller genom att skära bort det översta lagret för att efterlikna en hill form. Dekorera med grön eller brun-tonade kokos att förmedla gräs på kullen, och placera en leksaksbil på moset att företräda mannen sin födelsedag. Vidare förmedlar idén att 40 är ett steg närmare graven, lägga till gravstenar eller miniatyr grim reapers. Dessa poster återfinns i bakning eller part butiker, särskilt runt Halloween. För att vara något mindre sjuklig, kanske överväga att lägga till en klocka, antingen dragit med grädde eller en faktiska fungerande klocka ansikte, att visa hur tid håller passerar. Istället för att fokusera på den 40-årige mannens ålder, varför inte ändra perspektiv och skapa en kaka för att understryka sin ungdom? Ta reda på vilken typ av tårta han hade på sin första födelsedag och återskapa den. Eller ha kakan bli inspirerad av något han älskade som barn som en favorit tecknad eller bok. Denna typ av tårta kan göra 40-årsdag ännu gladare.