mynewspapers.net

3G iPhone är låst efter återställning

3G iPhone är låst efter återställning


Återställa din iPhone 3G till dess fabriksinställningar bör inte orsaka dig för mycket av en huvudvärk. Om allt är i ordning, när du har säkerhetskopierat dina data, tar hela processen vanligtvis inte längre än ett par minuter. Om saker inte fungerar såhär för dig, har du flera av felsökningsalternativ i händelse av att din telefon är låsa upp efter en försök återställning.

Set-up

Om din iPhone inte är svara efter ett försök återställa, navigera till hämtningssidan för iTunes på Apples hemsida att greppa den senaste versionen av programvaran. Du kan köra in i problem om du använder och äldre version av iTunes eller om din programvara är skadad. Du bör också kontrollera din USB-kabel så att den inte är skadad eller igensatt av smuts och skräp. När du har kontrollerat din programvara och kabel, Återanslut enheten och försök återställa igen.

Återställningen har

Återställningspunkten försök kunde ha varit misslyckade om du misslyckats med att följa återställningsproceduren ordentligt. Öppna iTunes och ansluta enheten till en av datorns USB-portar. Välj din iPhone när den visas i iTunes under "Enheter." Klicka på fliken "Sammanfattning" och sedan "Återställ"-knappen. Du kommer att visas ett meddelande som varnar dig att återställa din iPhone till dess fabriksinställningar kommer att radera alla dina data. Välj "Återställa och uppdatera" Håll telefonen ansluten till datorn tills du ser iPhone logotypen och ett alternativ till "Bild att upprätta."

Återställningsläge

Återställa telefonen i återställningsläge kan lösa ditt problem. Koppla bort USB-kabeln från din iPhone, lämnar den ansluten till datorns USB-port. Stäng av enheten genom att trycka och hålla "Sleep/Wake"-knappen och dra reglaget röd när den visas. Tryck och håll "Sleep/Wake" och "Home" knappen om du inte kan stänga av din iPhone med hjälp av skjutreglaget. Återanslut USB-kabeln till telefonen samtidigt att trycka och hålla "Home"-knappen. Fortsätt att hålla "Hem" knappen tills du ser "Anslut till iTunes"-skärmen. Här ser du en varning som informerar dig om du är i återställningsläge. Klicka på "OK" och följ återställningsproceduren.

Motstridiga programvara

Någon programvara från andra tillverkare som Samsung, Nokia eller Sony telefon kunde orsaka en konflikt med iTunes och röra upp din iPhone restaurera. Ta bort alla program från andra mobila beslutsfattare. Kontrollera din programvara Användarhandbok för instruktioner. Om återställningen inte fungerar när du har gjort det, prova att ta bort alla Apple programvara via "Program" listan i datorns "Kontrollpanelen" och installera om iTunes innan en annan spricka.