mynewspapers.net

38: e Födelsedagspresenter till henne

38: e Födelsedagspresenter till henne


En kvinna kan känna att sin 38: e födelsedag är speciell eftersom hon är medveten om tickande av sin biologiska klocka. En innerlig gåva kan bidra till att göra denna dag glad och minnesvärd. Du kanske vill göra något för henne. Med endast en liten mängd tid och vissa kreativitet, kan du hitta en meningsfull present att rymma den 38: e födelsedag flickan personlighet, intressen och gillar.

Foto glasunderlägg

Använd bara sex fyrkantiga trä bitar mäter 3,5 x 3,5 tum, akrylfärg, snickarens lim, sex valda foton, hårspray och högblank lack, du kan göra en uppsättning personlig glasunderlägg för en kreativ 38: e födelsedagspresent. Måla alla träbitar med en önskad färg av akrylfärg. Efter att de är helt torr, spraya varje foto med hårspray. Limma varje torkade foto till en av de sex rutorna med snickarens lim. Tillåta 12 timmars torktid, då päls bilder jämnt med högblank lack och låt torka. Färdiga foto glasunderlägg kan staplas prydligt och bundna med ett motsvarande färgade band.

Hemmagjord presentkorg

En gåva korg är en stor personlig gåva att ge till en speciell kvinna 38: e födelsedag. För att göra denna gåva verkligen speciell, fyll med olika födelsedag flickans favorit saker. Korgen kan innehålla gåvor med ett specifikt tema, till exempel ett spa retreat fylld med badsalt, loofahs, ljus och tvålar eller en festlig blandning av många favoriter. Efter att fylla korgen, avsluta det genom att lägga till en stor rosett i födelsedag personens favoritfärg.

Personlig musik-CD

Om hon är en musik älskaren, skapa en hemgjord CD med hjälp av ett vanligt CD-omslag, en tom CD och en lista över hennes nuvarande favoritlåtar som de från hennes förflutna. Efter att samla in de valda låtarna från olika CD-skivor eller datorn, ordna och bränna spellistan till CD-skivan. Du kan skriva ut en självhäftande CD-etikett för att täcka och dekorera skivan, men för en mer personlig touch, använda permanenta märkpennor kan användas till att rita särskilda 38: e födelsedag dekorationer som favorit citat eller bilder direkt på CD. I locket, se till att inkludera en särskild ark notering varje spår och förklara vad betyder låten har. Denna CD kan spelas under födelsedagsfest att underhålla gästerna.

Badsalt

Använd endast EPSOMSALT, eteriska oljor, en dekorativ burk, karamellfärg, en plast skål och vaxat papper för att skapa en speciell 38: e födelsedag gåva att någon kvinna är att njuta av mottagande. Börja med att mäta tillräckligt Epsom salter för att fylla burken. Efter att ha salt i en stor plast skål, tillsätt några droppar av de valda eteriska oljorna, beroende på hur doftande du önskar de färdiga salterna för att. Placera några droppar av det födelsedagsbarnet favorit färg färgämne i saltet. Blanda olja och färg grundligt in i salt och spridning på vaxat papper att torka helt. Fyll burken med torkade saltet och knyt behållaren med en stor rosett.