mynewspapers.net

30: e födelsedag idéer för Camping

30: e födelsedag idéer för Camping


Fira en 30-årsdag med goda vänner i naturen. Gör födelsedagen camping resa en händelse med roliga och konkurrenskraftig spel och aktiviteter. Fyll dagarna med traditionell camping aktiviteter som fiske, simning eller forsränning och sedan införliva några camping födelsedag idéer och spel för att göra camping födelsedag minnesvärd.

Road Trip tipspromenad

Kör vägen till campingen före tid, konstaterar sevärdheter, butiker och butiker längs vägen. Skapa en lista över 30 artiklar för grupper för att samla in för att bege sig till lägret. Idéer för saker att samla inkluderar vykort från specifika städer, kvitton för prydnadssak varor köpta i utvalda butiker. Inkludera objekt som en trettionde födelsedagskort eller ballong. Mobiltelefon och digitalkameror gör bilder av spelare på landmark platser ett bra val. I ett försök att spara tid bör du räkna en handfull bilder från varje stopp i stället för att samla 30 artiklar från 30 stannar. Passagerarna på varje bil är lagen. Det första laget att komma fram med alla deras artiklar vinner ett pris, som frukost i tältet. Det sista laget att komma fram är det lag som har att servera frukost.

Dekorera födelsedag tältet

När födelsedagen person är sover, resten av campare dekorera tältet på samma sätt man skulle dekorera en bil för gift en rättvis par. Häng skyltar, banderoller, burkar och foton. Spraya tältet med fåniga sträng. Hänga plåtburkar på tält viftar så de kommer klang när födelsedagsbarnet lämnar sitt tält.

Lägerelden auktion

Ge varje husbil en angiven mängd låtsaspengar. Sedan vill auktion av objekt campare som ficklampa, bug spray, matsalen, träkol och toalettpapper. De spelare som bjuder mest vinna objekt. När alla artiklar har sålts, håll upp en sista punkt, mystery kuvertet. Öppna golvet till handel och försäljning från spelare med objekt för spelare med återstående kontanter. När är klar med alla trades kan spelare med pengar kvar bjuda på mysterium kuvertet. Vinnaren kommer att öppna den för att hitta det innehåller ett certifikat som utser honom till den personliga tjänaren till födelsedag flickan för en angiven tid.

Födelsedagen Roast

Vad bättre ställe för att grilla en person än runt en faktiska eld? Har varje husbil förbereda ett tal narr på den person som vänder trettio. Inkludera marshmallows att grilla tillsammans med hedersgäst.

Camping födelsedagstårta

Baka kakor i burkar före resan. Dessa kommer att resa väl och vara lätt att servera och äta runt lägerelden. Måla burkarna att säga "Happy 30-årsdag." Ge varje husbil en burk kakor och plastsked, sjunga "Happy Birthday" och har födelsedag person blåsa ut en citronellaljus.