mynewspapers.net

30-årsdag presentera idéer för män

30-årsdag presentera idéer för män


En mans 30-årsdag är en vändpunkt i hans liv. För de flesta 30-åriga män är det den tiden då han har tagit på sig mer ansvar, såsom äktenskap, höja en familj och kör ett hushåll. Men 30 är långt ifrån äldre födelsedag milstolpar och de gåvor som du ger till män vid detta tillfälle bör påminna dem om att det finns fortfarande en lång väg av livet framåt. Eftersom inga två 30-åriga män är desamma, bör du undersöka hans livsstil innan vi går och köper en present till sin födelsedag.

En natt på stan

Bara för att man på födelsedagen nuvarande listan börjar bli äldre, det inte betyder att han inte kan njuta av en utekväll på stan. Biljetter till sportevenemang--oavsett sport han är ett fan av--kan vara en födelsedag present från hans manliga vänner eller manliga släktingar. En pubrunda och besiktning av nattklubbar kunde följa sportevenemang. Mannens flickvän eller fru kan ta med honom ut på stan för middag, en film och dans.

En mini semester

Alla behöver en tillfällig miljöombyte, och det finns ingen bättre tid att få bort än att fira en födelsedag. För inre 30-årig man som njuter av livet i omkörningsfilen, en resa till London, Amsterdam, Dublin och andra part städer är gåva alternativ som nära manliga vänner och manliga släktingar, såsom bröder och fäder, kan ge som en födelsedagspresent. En fru eller flickvän kunde planera en romantisk par semester resa till en romantisk ö, till exempel Jersey eller en snö ski resort stad, som Chamonix i Frankrike.

Elektronik

För den 30-årige man som inte kan leva utan den senaste tekniken, är gåva alternativen oändliga. Eftersom mobiltelefon tekniken förändras ständigt, kommer att han vända över en ny smart telefon som gör det möjligt för honom att söka på Internet, kolla sin e-post, skicka SMS, ta bilder och använda andra funktioner. den senaste tekniken inom hemunderhållning Blu-ray-spelare. För att gå med en Blu-ray-spelare, paketera det med en HD-, platt-TV. För 30-åriga födelsedagsbarnet, som redan har en smart telefon, Blu-ray-spelare eller HD - TV, köpa bluetooth trådlösa tillbehör, såsom WiFi högtalare.