mynewspapers.net

25: e bröllop presentidéer för en manEn 25: e bröllopsdag är en milstolpe och firas som silver årsdag. Gåvor ska fira tiden tillsammans och betyda vad är förhoppningen att vara många fler år av äktenskap. Gåvor för mannen kan vara sentimentala och smart.

Armbandsur

En silver klocka är en praktisk och elegant gåva. Han kan bära det under veckan för arbete och sedan idrott det ute på helgerna. En bra klocka är mer av en stapelvara än ett tillbehör för en man, så att han kan bära det dagligen och tänker alltid på dig när han ser för att se vilken tid det är. Tänka på att få klockan graverad med ett speciellt budskap eller datum. Om du tror att din man föredrar det, sedan ge honom en silver fickur med en matchande kedja.

Sedelklämma

En silver Sedelklämma gör att din man att bära sina kontanter och kort med stil. Klipp pengar är ett bra alternativ till skrymmande plånböcker, och låta lätt front-pocket tillgänglighet. Gravera klippet med hans initialer att ge det en mer personlig touch.

Manschettknappar

Sterling silver manschettknappar kommer att hjälpa honom att se sitt bästa på något speciellt tillfälle. Tänka på att få dem graverade med hans familj crest eller hans initialer.

Slips klipp

Ett silver slips klipp kommer att hjälpa honom ser mer professionellt på kontoret och också kommer att hjälpa honom att skilja sin personliga stil. Förutom slips klipp, Lägg till gåvan några nya band eller inkludera ett presentkort till hans favorit sybehör så han kan lägga till sin samling.

Bil

Gåvor inte behöver endast göras av silver; de kan också vara silver färg. Om tidpunkten och finanser har rätt, skulle en ny silver lyx sedan vara mest minnesvärd gåva. Om nya är inte hans stil, sedan hitta den vintage modell som han körde i gymnasiet, antingen i toppform eller, om han tycker om att arbeta på bilar, kan det vara ett lämpligt projektbil.

Silver dollar

Ge honom en stor mängd silver dollar och säger att de är bra för framtida inköp; till exempel, en silver dollar hämtar honom av gården arbete, eller 10 silver dollar få honom en helg till sig själv. Ge honom en hemmagjord Prisguide att gå med pengar så att han kan planera sina inköp.