mynewspapers.net

21: a födelsedag album idéer

21: a födelsedag album idéer


Den 21: a födelsedagen anses av många det definitiva slutet på barndomen och början av vuxen ålder. En 21-åring har fått fullständiga rättigheter och ansvar av en medborgare. Det kan vara en spännande och sentimentala tid i en ung vuxen liv. Ett sätt att spela in detta speciella tillfälle är att göra ett album att hålla minnen av alla spänning och förändringar.

Barndomen Album

Gör en klippbok med ett avsnitt för varje år av sitt liv. Lägga till fotografier, särskilt sjukhus födelse foto och skolan bilder. Inkludera program från pjäser och konserter där han utförde, scouting märken, skolan awards och en kopia av sin gymnasieexamen. Göra en sida för varje hobby och sidor för vänner och familj. Den färdiga produkten ska bli en kul recension av livet som gjorde honom vem han är idag.

Minne Album

För en en-av-en-slag gåva, skicka ett brev till varje födelsedag flickans släktingar och vänner. Berätta för dem att du skapar ett minne album för sin 21-årsdag, och be dem att skicka ett brev som innehåller en favorit minnet av två av dem tillsammans, en bit av råd till en ung vuxen som just har börjat i världen och en födelsedag önskan för henne. Om de har en bild på två av dem tillsammans, be dem att skicka dig en kopia. Kombinera brev och fotografier i en klippbok. Starta projektet flera veckor innan hennes födelsedag. Mer bokstäverna du kan få, desto bättre albumet kommer att vara--be hennes vänner och familj för namnen på barndom tränare, favorit lärare och grannskapet vänner du kanske inte vet.

Party dagen Album

En "dag i livet" album gör en kul present. Tillbringa natten med födelsedagsbarnet så att du kan börja din foto uppsats från det ögonblick han vaknar upp på morgonen. Följa honom genom alla hans coming-of-ålder firandet, oavsett om de inkluderar ett besök i hans kyrka, lunch med vänner eller sin första rättsliga resa till en bar. Inkludera broschyrer, servetter, matchbook omfattar och andra minnessaker från hans dag. Detta album är ett bra komplement till en 21: a födelsedag resa, som en vin land turné eller en Las Vegas utflykt.