mynewspapers.net

2006 big Bertha järnklubbor specifikationer

2006 big Bertha järnklubbor specifikationer


Callaway Golf, designer av Big Bertha järnklubbor, söker ständigt för att förbättra produktiviteten i sina klubbar. 2006 Big Bertha järn Setet innehåller många av de tekniker som gör Callaway en av ledarna i golf marknaden.

Skaft

2006 Big Bertha järnklubbor har en mängd olika skaft specifikationer för att tillgodose behoven hos nästan varje golfare. Köpare kan välja mellan en grafit eller stål skaft, i tillägg till en regelbunden, stel eller uniflex inställningen för axeln stelhet.

Medföljande klubbar

Det 2006 Big Bertha järnet in funktioner klubbar, från en 4-järn till en pitching wedge. För en merkostnad, kan konsumenterna köpa en 3-järn eller en sand wedge. Några golfare välja att passera på en 3-järn i stället för ett verktyg eller fairway trä.

Callaway teknik

Alla 2006 Big Bertha järnklubbor har avancerad teknik för maximal effektivitet. Callaway använder notch viktning för att ge ökad stabilitet. Strykjärn har variabel ansikte tjocklek (VFT) och korta, raka, ihåliga, Hosel (S2H2) teknologien till leverera bättre kontroll och avstånd.