mynewspapers.net

2005 Ford Ranger specifikationer

2005 Ford Ranger specifikationer


Ford Ranger, 2005, hade de bästsäljande kompakt pickup lastbil i 17 år i rad, enligt Automotive.com. Med de senaste förbättringarna till fjädring och bromsar, Ranger lagt till flera alternativ paket i 2005, och var finns i fem olika modeller, med tre cab konfigurationer och fyrhjulsdrift tillgängliga.

2005 Ford Ranger motor och prestanda specifikationer

2005 Ford Ranger drevs av en tre-liters V6-motor med 148 hästkrafter. Det hade två skivbromsar med fyra hjul ABS. Ranger hade wishbone oberoende främre hjulupphängningen och styv balk bak fjädring.

2005 Ford Ranger exteriör specifikationer

2005 Ford Ranger kom standard med krom stötfångare, ett bakre plattform steg och en rak lastbil säng. Föraren och passageraren sidan speglar var manuellt justerbar. Exteriör belysning med halogen strålkastare och främre dimljus. Vindrutor var tonade och värmebeständig.

2005 Ford Ranger invändiga specifikationer

2005 Ford Ranger hade luftkonditionering, golvmattor och en varvräknare. Elektriska funktioner på Ranger ingår ett 12-volts uttag i fronten, och ljudfunktioner med radio och CD-spelare med fyra högtalare. Lagring med en instrumentpanel och front konsol, en öppen förvaringsbox, mugghållare, handskfacket och ytterdörren fickor. Varningsindikatorer med en dörr på glänt varning och indikator för låg bränslenivå. Säkerhetsfunktioner med föraren och smart passagerare krockkuddar och huvudstöd.

Ford Ranger XLT modell uppgraderingar

2005 Ford Ranger XLT modell läggs en krom trim till yttre, som stänkskydd och en bakre skjutfönstret. Fyrhjulsdrivna versioner av XLT också lagt steg barer och 17-tums aluminiumfälgar. På insidan, XLT modellen till en CD-växlare och en tilt-styrningen rullar.

2005 Ford Ranger Edge modell uppgraderingar

Edge modell 2005 Ford Ranger lagt till funktioner som större hjul och däck, plus uppgraderas chocker. Kanten hade också olika nivåer av ljud uppgraderingar, med standardmodellen kanten kommer med antingen en sex-skiva CD-växlare i dashboard eller en MP3-spelare, och Tremor paketet kom med både en CD-växlare och en MP3-spelare, plus fyra större högtalare och en subwoofer. Tremor paketet tillgängliga med Edge-modellen innehöll också en hög effekt generatorn och Citronfläckad instrumentation på instrumentpanelen.

2005 Ford Ranger FX4 modell uppgraderingar

2005 Ford Ranger FX4 modellen var tänkt som den primära off-road modellen av lastbilen, och kom standard med HASPLÅTAR, tunga stötdämpare, all-terrain däck och en diffbroms. FX4 nivå 2 modellen uppgraderad chocker, HASPLÅTAR, hjul, däck och axlar och till distinkt hjulet lip lister. Det kom också med sportstolar, ebony interior trim, och golvet mats med djupa spår till kanal lera.

Alternativ som finns på 2005 Ford Ranger

Alternativ som finns på alla modeller av 2005 Ford Ranger som inte innehöll dem som standard funktioner ingår automatisk växellåda, en begränsad slip bakre differential och en motorblocket värmare. Flera nivåer av uppgraderade ljudalternativ var tillgängliga, liksom servostyrning, power dörrlås och makten speglar. Andra alternativ med varselljus, farthållare och en trailer hitch.