mynewspapers.net

2003 Buick LeSabre elektriska problem

2003 Buick LeSabre elektriska problem


2003 Buick LeSabre är rikligt med elektronik. Utrustad med ett OnStar kommunikationssystem, head-up display, StabiliTrak antispinnsystem, luftkonditionering, power windows, makt Lås, power säten, betyder en CD-spelare och ABS valfritt antal elektriska problem kan uppstå. Lyckligtvis, 2003 Buick LeSabre inte har större tillförlitlighetsproblem eller återkallelser för det elektriska systemet.

Batteri

Den huvudsakliga källan för varje elektronisk i 2003 Buick LeSabre är batteriet. När ett batteri kan inte längre hålla en avgift anses döda och kan orsaka många elektriska problem. En dränerad batteri, som kan orsakas genom att lämna elektronik på under en längre tid utan att köra LeSabre, kan också orsaka elektroniska fel. En dränerad batteri kan korrigeras med en skjuts eller ladda batterierna.

Generatorn

Buick LeSabre generatorn används när fordonet körs för att ladda batteriet. Om generatorn är trasig kan batteriet tömmas. Generatorn drivs av ett bälte kopplad till motorn, trasiga eller slitna bälte kan också orsaka att batteriet kan rinna.

Ledningar och säkringar

Alla av 2003 Buick LeSabres elektronik är anslutna med kablar och säkringar. Om en tråd är trasig eller en säkring är blåsta relaterad kan elektronik fel. Säkringar kan enkelt diagnostiseras genom att bestämma vilken elektronik inte fungerar och hänvisar till instruktionsbok för korrelera säkringar. Att hitta en trasig tråd kan vara mycket svårt och kan behöva dra hela tråden för de relaterade störningar innan spotting problemet.

Tändstift och kablar

Om din LeSabre tomgång strävt, startar inte, accelererar långsamt, får dålig gas körsträcka eller bås som det kan vara relaterade till tändstift eller sladdar. Tändstift och kablar använder el för att orsaka en gnista i motorn att antända bränslet. Dåligt eller dåligt fungerande kontakter och kablar kan resultera i de nämnda problemen.