mynewspapers.net

20 arbete Anniversary Celebration idéer

20 arbete Anniversary Celebration idéer


20 år på ett jobb är skäl nog för en fest, fest eller festlig sammankomst. Besluta om detta ska vara en tillfällig händelse med munchies och snacks, en cocktailtimme eller formell middag. Matcha händelsen med tonen och smaken av den person som firar årsdagen som kontoret eller företaget som helhet. Gåvor är inte obligatoriska, men en grupp gåva från kontoret skulle sannolikt vara lämpliga och uppskattade.

Mötesplats

Händelsen kan vara en överraskning för arbetaren eller kan vara en planerad händelse. Partiet skulle kunna hållas på kontoret, om utrymmet tillåter, en lounge eller restaurang, eller om byrån är täta, en anställds hemma. Välj ett tema att dekorera partiet. Överväg att använda året de var anlitade för inspiration. Om de började arbeta på 1970-talet, till exempel välja ' 70s-tema dekorationer. Häng en discokula och spela ' 70s discomusik. Inbjuda gäster komma klädd i 1970-talet klädsel. Häng ett fotomontage på väggen profilering firade arbetstagarens resa under de senaste 20 åren. Inkludera bilder av honom vid företaget picknick, fester och att ge presentationer.

Gåvor

Om kontoret vill ge arbetstagaren en gåva, överväga att välja något keepsake-orienterade. Forskning den faktiska första dagen av anställde och hitta detta datum i det lokala biblioteket tidningen arkiv. Välj en sida av papperet med en spännande eller intressant händelse och göra en kopia och har det inramade. Ett annat alternativ skulle vara att ge denna person som har arbetat så länge i två decennier en dag för avkoppling och välbefinnande. Presentera dem med ett presentkort för en dag på spa med massage och ansiktsbehandling. För en ivrig golfspelare, ge dem ett presentkort för en runda på en lokal kurs.

Rostat bröd

För att tacka här arbetaren för alla som han har gjort och bidrog till företaget, ta en stund att höja ett glas och erbjuda honom en toast. Detta bör förberedas av en medarbetare som känner honom väl, eller en handledare som vet hans arbetsmoral. Hålla toast lämpligt att en professionell miljö och inte dra den genom att lista varje prestation och bidrag har han gjort över 20 år. Markera de bästa poäng och erbjuda ett hjärtligt tack för hans insatser och engagemang.