mynewspapers.net

20 år gåvor för män

20 år gåvor för män


20-årsdagen är en milstolpe i äktenskap som motiverar en fest. Den traditionella gåvan för en 20-årsjubileum är vanligtvis fint porslin eller platina. Även dessa kan verka som mer feminina trender och alternativ, kan du enkelt lägga en spin på dessa klassiska gåvor att göra dem lämpliga för din man. Använda hans intressen och hobbies för att inspirera idéer som kan införliva Kina och platinum teman. Om inget samband med platina eller finporslin verkar passa honom och hans intressen, Välj ett tema i nummer 20 att välja en lämplig årsdagen gåva.

Tillbehör

En platina klocka eller fickur är en lyxig presentidé som är både lämplig för en man som passande för en milstolpe som 20 års äktenskap. Gravera klockan med din årsdagen för en personlig touch. För ett mindre extravagant men fortfarande elegant alternativ, anser en platina slips tackel, Sedelklämma eller manschettknappar. Dessa kan graveras för en touch också.

Fint porslin

För en man som har en enstaka cigarr eller öl, överväga att köpa några glasunderlägg av Kina eller en askkopp består av Kina. Se till att välja ett mönster som är så maskulin som möjligt, undvika blommönster och pastellfärger. Detta kommer sannolikt en mycket unik och intressant present till din man och en som kontinuerligt kommer att påminna honom om din många års äktenskap.

Resa

Spela ut tanken på Kina som en traditionell gåva och ordna en överraskning resa till Kina. Du och din make kan skapa många nya minnen på denna andra smekmånad och kan lägga till bilder på toppen av kinesiska muren i dina album. Två decennier av äktenskapet garanterar en extravaganta firande som översätter väl till en resa där ni kan uppleva ett land aldrig innan sett tillsammans samt spendera lite kvalitetstid med varandra.

20 små gåvor

För att införliva ett enkelt tema av 20 år tillbringade tillsammans, välja ett brett intresse eller hobby din man har, eller en gåva som översätter väl till flera objekt. Till exempel, om din man har bowling, få honom ett presentkort för 20 besök på bowlinghallen. Om han är en golfare, prova 20 golfbollar. Om han är en älskare av choklad, överväga 20 choklad täckt jordgubbar eller 20 hemgjorda munkar. För spel entusiasten, prova 20 skraplotter eller lotter. Använd din man som inspiration och bedöva honom med den enorma mängden din gåva.