mynewspapers.net

2 veckors kost och motion planerMånga dieter som fett Smash kost, South Beach Diet och smak Factor Diet börjar med en inledande fas av om två veckor. En frisk kvinna med genomsnittlig höjd och vikt och måttlig aktivitetsnivå kräver cirka 2 000 kalorier per dag för att bibehålla sin nuvarande vikt. Cleveland Clinic, fått nr 1 hjärtat hälso-och sjukvård 2009 av "Amerikanska nyheter och World Report," rekommenderar en säker viktminskning 0,4 till 0,9 kg (1 till 2 kg) per vecka. Styckning kalorier och öka motion får de två första veckorna en bra start.

Fördelar

Två veckor är en rimlig tid att förlora från 2.2 till 2,7 kg (5 till 6 lb) för en speciell händelse, till exempel en kommande skolan återförening. Att lägga tiden på 30 till 60 minuter per dag kommer att leda till ytterligare viktminskning också. Det är lite mer än den rekommenderade viktminskningen på 1.8kg (4 lb), men vissa vatten vikt går förlorade på grund av förändringar i matvanor.

Nackdelar

Två veckor är inte riktigt tillräckligt med tid att anpassa sig till ett nytt hälsosamma matvanor och mönster. Enligt Ian Newby-Clark, psykolog vid universitetet i Guelph i sin artikel "Varelser av vana" för Psychology Today, har ju längre en dålig vana varit förankrade desto längre tid tar det för att ersätta den.

Varning

En radikal förändring av motion kan leda till problem utöver trötta muskler. Se din läkare om du ombord på en betydande aktivitet nivå förändring. Att förlita sig på en modefluga kost kan orsaka näringsbrist. En strängt begränsad kost blir tråkigt. När kosten har upphört, kanske en tendens att äta för mycket de tidigare förbjudna livsmedel.

Utmaningar

Att hitta tid att utöva är en utmaning. De flesta källor rekommenderar 30 minuter motion fem gånger i veckan. Den goda nyheten är att de 30 minuterna kan delas i tre 10 minuters segment, vilket ibland gör det lite lättare att passa in i ett pressat schema. Om du är enda på programmet diet, det är svårt att göra måltider för alla andra i familjen och inte äta dem - eller om du vill titta på andra äta vad som helst även om du kan inte. Kanske kan du övertyga en familjemedlem att gå med dig så att du kan stödja och uppmuntra varandra.

Resultat

Motion ökar viktminskning. En studie utförd av Tufts University forskare Miriam Nelson, utkom hennes bok "Starka kvinnor bo Slim," visade att kvinnor som följde en vikt-utbildning program och en viktminskning diet förlorade 44 procent mer fett än de som bara bantat. I en annan studie, Pamela Dyson av Oxfords universitet drar slutsatsen att livsstil insatser inklusive motion har en måttlig effekt på viktminskning.