mynewspapers.net

2: a-årsjubileum presenter till honom

2: a-årsjubileum presenter till honom


Grattis! Du fira din andra årsdagen med din make eller pojkvän. Du vill göra din speciella men är ogiltig av någon gåva idéer. Traditionellt, är bomull andra året årsdagen bröllopspresenten, så sexiga underkläder är ett alternativ. Du kan välja att styra framgår av tradition och gå för en gåva av ditt val. När sett för en andra året årsdagen present till honom, finns flera alternativ.

Sängkläder

Anpassa en filt genom att placera en bild på ditt bröllopsfoto eller en bild på er båda på din första dag på filten. Inkludera matchande lakan och örngott. Om du väljer, monogram era namn på linnet. För en kille som gillar naturen, köpa en king size-bomull hängmatta gjord för två. Ge honom en kasta kudde med din familj porträtt på framsidan.

Casual kläder

Köp en T-shirt med familjens namn tryckt på baksidan. Inkludera ett bröllop foto på framsidan av tröjan. Ge honom en plysch klänning med hans initialer Monogram på den. Inkludera bomull pyjamas och ett matchande par tofflor att slutföra uppsättningen. För en grill grill master, köpa en bomull förkläde och kockhatt. Har förklädet graverade med något humoristisk, som "Världens största Cook" eller "se upp! Hot Stuff kommer genom."

Middag

Återuppväcka din romans med en hemlagad middag för två. Presentera honom med alla hans favoriträtter när han går igenom dörren på kvällen. För dem som vill smyga in lite av tradition, servera middag i sexiga bomull underkläder. Ta honom till hans favoritrestaurang och ta ansvar. Förbeställ sufflé och plocka upp fliken. Ta honom hem och fortsätta trenden genom att ta avgift i sovrummet.

Sports solfjäder

Han älskar sin sport, så få honom Sportprylar för hans favoritlag. Inkludera objekt som en baseball hat, strumpor och jackor med lagets logotyp. Köpa tröjor och andra sportkläder, som strumpor och pannband. Överraska honom med biljetter till ett spel. Han kommer att kunna bära sin Sportprylar medan heja sitt team på.

Andra idéer

Krypa ihop i en överdimensionerad bomull filt gjord för två. Har en familj släktklenod foto täcke gjort. Inkludera bortglömda bilder av honom som ett barn och hans syskon. Inkludera bröllopsbilder också. Ge honom monogram pikétröjor han kan bära för casual Fridays på kontoret eller har T-shirts gjorda av hans college team. Ta honom bort till en tropisk ö en årsdag semester eller bege dig till en lokal bed and breakfast för lite avkoppling tid.