mynewspapers.net

1970-talet tema Party idéer

1970-talet tema Party idéer


1970-talet komma till sinne fri kärlek, flower power, platåskor och liv. En 70-tema party är ett bra sätt att komma ihåg din inre hippie eller fira disco eran för första gången. Om du planerar en fest på 70-talet, finns det massor av idéer som kan göra din fest "dy-nr-mite."

Inbjudningar

När det gäller inbjudningar, leta efter de som väcker ett särskilt 70-tema, som flower power eller disco. Om du planerar att göra egna inbjudningskort, skapa utklipp av ikoniska 70-symboler som ett disco mirror ball, fred tecken eller bellbottoms och skriva din partinformation på baksidan. Se till din formuleringen innehåller rätt 70-fikonspråk så att gästerna vet när och var ska delta i dina händer.

Dekorationer

70-bevittnade slutet av hippie-eran och den disco eran och dina dekorationer bör återspegla vilket tema du väljer. För en hippie part, tror att fred tecken, bean bag stolar, pärlbeströdda gardiner och rökelse. För en disco eran fest är en spegel disco boll ett måste. Hänger affischer som skildrar populära musiker eller filmer av 70-talet och gräva din lavalampor ur vinden.

Klädsel

Kläder för en 70-teman man kan omfatta bellbottoms, platåskor, mysdressen och Nehru jackor eller bonde klänningar, snusnäsdukar, sandaler, fransade västar, rosafärgade glasögon och älskar pärlor. Afro peruker och Farrah Fawcett hår är ett måste för en disco tema, medan hippies kan välja att låta sitt hår ner.

Party gynnar

En stor part tjänst för gäster skulle vara en mix-CD som innehåller alla dina favorit 70 träffar eller en personlig tie-färgade T-shirt med partinformation på baksidan. Du kan också dela ut goody påsar som innehåller John Lennon-liknande solglasögon, discokula halsband och nyckelringar mini lava lampa.

Mat och dryck

En av de mest populära mat GRILLER på 1970-talet var fondue och du fortfarande har din gamla fonduegrytan gömd på baksidan av ditt köksskåp. Fondue är perfekt för förrätter, middag och dessert eller du kan också ha en husmanskost buffé och uppmuntrar alla att ta deras favoriträtter från 70-talet. Glöm inte att ha gott om Purple Passion punch kylning i kylskåp.

Musik och underhållning

Musik är nyckeln till en bra part och för en 70-talet, har du ett brett spektrum av genrer att välja mellan. Dra ut din favorit poster eller 8-track spelaren och spela dina favorit disco och rock låtar. Hyr en karaokemaskin och har gäster sjunga sina favoritlåtar från 70-talet eller har en dance-off under discokula. Vara värd för en 70-film maraton med "The Rocky Horror Picture Show," "Star Wars" och naturligtvis, "Saturday Night Fever." Värd en 70-trivia turnering för att se vad dina gäster verkligen minns om årtiondets historia och popkultur.