mynewspapers.net

1960-talet part kostymer

1960-talet part kostymer


Mode, politiska rörelser och ikoniska kändisar är teman och idéer för en 1960-talet kostym. Från en Mod Chic till en brittisk flagga klänning, 1960-talet ger gott om kostym idéer för både män och kvinnor som funderar på att delta i en av 60-talet part eller klä i sextiotalet klädsel.

Mod Chic

Inspirerad av London fashion av 1960-talet, Mod Chic dräkt använder en Kortärmad svart minidress som innehåller en vit trim på midja, armar och nacke. Kvinnor kanske vill överväga att placera vita prickar på en halvan av kjolen med klistermärken eller färgat lim. Dessutom anser bär vita handskar, vita låret-diskant och vita stövlar. Extra tillbehör kan innehålla vitt eller rött pannband med cirkelformad solglasögon.

"Austin Powers" kostym

Medan Austin Powers inte kan ha varit en faktisk siffra på 1960-talet, var han inspirerad av eran. Köp en matchande filt jacka och byxa, antingen i blå, röd eller svart. Köpa vita spetsar manschetter för handlederna och en vit dickey med kravatt och spetsar trim för halsen. För skor, köpa och bära svarta skor. För att slutföra kostym, bära ett astrologiska tecken för män (en cirkel med en pil som pekar utåt) och svarta, runda-trim glasögon.

Marilyn Monroe kostym

En populär skådespelerska under 1950- och 60-talet, Marilyn Monroe avled 1962. Men Marilyn's vita, halter neck klänning från filmen "The sju år kliar" förblir en ikonisk bild av starlet. Köpa en vit, halter neck klänning. Köpa en blond peruk med kort-frisyr stil med Monroe, måla naglarna röda och bär rött läppstift. Köpa en liten, falska mullvad på din överläpp. Se till att bära vita höga klackar också att slutföra utseende.

Elvis Presley kostym

Elvis Presley var en ikonisk rock'n musiker, att vinna berömmelse under mitten av 1950-talet till 60-talet. Köpa en vit Elvis jumpsuit med en vit, stand-up krage och jewelled accenter. Köpa en Elvis peruk eller om ditt hår är tillräckligt lång, kamma håret i hans slicked tillbaka frisyr. Om möjligt, odla dina polisonger och trimma dem in i den sena - 60-talet stil av Elvis. Överväga bär guld Elvis solglasögon.