mynewspapers.net

1950-talet stil sovrum

1950-talet stil sovrum


Ett 1950-talet stil sovrum påminner verkligen om en tid som rymmer värdefulla minnen till många människor. Detta var en tid när klassiska rockband, diners och pudel kjolar var gemensamma favoriter. Denna typ av sovrum funktioner klassisk minnessaker, 1950-talet konst och några antikviteter. Några moderna möbler stilar smälter även väl med denna typ av rum.

Klassiska Hollywood

En klassisk Hollywood 1950-talet rum har inslag av elegans från några av din favorit stjärnor i 1950-talet. Du kan fokusera på att dekorera med en viss kändis, som Marilyn Monroe, eller du kan dekorera med flera stjärnor i åtanke. Måla en accent vägg djupt vinrött eller skog grön, beroende på de färger som du gillar. Lämna de andra väggarna vita. Sängen går upp mot muren accent. Hänga upp inramade bilder av din favorit stjärnor 1950-talet. Köpa gammaldags lampor att gå på båda slut tabellerna. Möbler i mörka eller glada går bra i detta rum, tillsammans med en himmelssäng med mjukt vitt tyg. Placera torkade rosor i en vas på byrån och lägga till andra romantiska inslag, såsom en handhållen spegel på nattduksbordet eller andra antikviteter.

Gammaldags Disney

Ett gammaldags Disney 1950-talet rum fångar essensen av några av dina favorit Disney tecken från denna tid. Måla väggarna ljus gul, ljusblå eller andra glada färger. Installera hyllor med Disney tecknad antikviteter och kläm på inramade bilder av tecken. Du har en viss tecknad, som Mikey mus, eller dekorera med flera olika tecken i åtanke. Denna typ av rum kan också funktionen minnessaker från Walt Disney 1950-talet ur och andra antikviteter.

1950-talet diner stil rum

Ett 1950-talet diner stil sovrum härmar de faktiska restauranger sett under denna tid. Om din budget tillåter, köpa en jukebox till placera i rummet. Men inkluderar andra alternativ en inramad bild på en jukebox eller andra diner-tema minnessaker, till exempel glass skakar eller en klassisk 1950-talet diner scen. Ta in antikviteter som påminner om en 50s diner, som en liten gammaldags glass maskin som du kan sätta på byrån. Diners skisserat ofta svart och vitt schackrutiga golv, men detta är inte praktiska för ett sovrum om din budget tillåter. Istället kan du också dekorera med en massa svarta, vita och röda accenter som vita sängkläder med röd klädsel. Dessa tre färger var vanliga i 1950-talet visar livesport. Du kan också ta in andra minnessaker från 50-talet att knyta allt tillsammans.