mynewspapers.net

18 år gåvorOm du närmar dig din artonde bröllopsdag, kanske du känner dig osäker om den lämpligaste gåvan till din älskade. Det kan vara för den artonde bröllopsdag känns mycket som en femtonde eller tjugosjätte födelsedag, i att det inte fira en "milstolpe år." Men den artonde bröllopsdag är en stor sak. Du är bara två år från tjugo år tillsammans, och varje år räknas. Fira din partner med en artonde årsdagen bröllopsgåva som påminner du partner hur mycket du älskar honom eller henne och är tacksamma för dina år tillsammans. De gåvor som är associerade med den artonde bröllopsdag är porslin och ädelsten kallas cat's eye.

Porslin Limoges

Överväga att köpa en unik årsdag Limoges tillverkade av porslin. Denna gåva är särskilt tankeväckande om din partner är en samlare av prydnadssaker, figurer eller keramik. Du kan köpa Limoges att fira bröllop årsdagar och du kan få dem skräddarsydda för att passa din artonde bröllop årsdagen meddelande. Du kan också ha en anpassad Limoges rösterna för din artonde bröllopsdag. Ändå är en annan idé att gåva din partner med en uppsättning av arton anpassade Limoges utformad kring ditt liv tillsammans.

Porslin smycken

Köp ett vackert porslin halsband, hänge, ring eller annan smycken. Porslin smycken är unikt genom att det ibland har en konstnärliga, modern känsla. Det finns några stycken som tar på en mer traditionell, även på 1950-talet att med enkla och ljusa blommor. Välj en stil du tycker din partner skulle njuta av bär. Försök att välja en symbol som har någon form av mening åt er båda. Till exempel om du har tillbringat en stor del av ditt liv volontärarbete som förespråkare för miljön, göra då blomma eller träd örhängen en meningsfull present.

Cat's Eye smycken

Cat's eye, även känd som chrysoberyl, är en ädelsten som liknar "ögat av ett glatt felint rovdjur," skriver webbplatsen ädelsten. Den har en brun, gyllene, skimrande ton som verkar ändra rotera stenen i ljus. Cat's eye kan införlivas i både mäns och kvinnors smycken. Några idéer är att köpa en stor cat's eye hänge för ett halsband för en kvinna. Köpa cat's eye manschettknappar för en man.