mynewspapers.net

1500 kalori kost menyn planer

1500 kalori kost menyn planer


När det kommer till viktminskning, säger dietister att en genomsnittlig person kan förlora 2.27 kg på en månad genom att äta 1500 kalorier per dag. Och medan en typisk kost av pommes frites och snabbmat hamburgare kan ha halva dessa kalorier i sig, det är lätt att hålla sig med en 1500 kalori diet och ändå gå ner i vikt.

Frukost

För frukost, väljer du en kopp av hela korn spannmål med 2/3 kopp mjölk. Valde skummjölk över helmjölk. Eller ett protein fylld alternativ, Välj en kopp keso och en kopp persikor i ljus sirap eller sina egna safter. Om du har kaffe, Välj fettfri mjölk istället för halv och en halv. Du kan göra en läcker pannkaka ersätta genom att blanda en blandning av keso, äggvita och havregryn. Servera med ljus lönnsirap.

Lunch

En smörgås kan vara friska och lågt kaloriinnehåll. Viktiga är att noga välja vad som finns i den. Håll dig borta från stärkelse-fylld batong och välj fullkorn bröd eller en pita ficka. Istället för majonnäs, använda dijonsenap. Magert kallskuret kött som Turkiet eller stekt nötkött gör ett välsmakande kött val över en majonnäs packade Kycklingsallad. En lösning utan tillsatser, rostbiff och skiva din egen kyckling eller kalkon bröst hemma. För att följa detta, Välj ingen kaloriinnehåll alternativ såsom grönt blad sallad, tomat och rödlök. Morotsstavar göra en mer hälsosam sidan objekt än chips. Särskilt när paras ihop med 2 msk hummus istället för ranch dressing. Skölja ner allt med iste eller vatten istället för en läsk.

Middag

De bästa middagar är förnuftiga, ändå fylla. Ett bra alternativ är lax i en krydda av limeskal, lime juice dijonsenap och fullkornsvete ströbröd. Coat fisk i senap och lime blandningen och grädda i 450 grader i 14 minuter. Servera varm med lång korn och vildris och ångade grönsaker. Om du är sugen dessert, vispad skiva färska jordgubbar och servera med två matskedar ljus toppning.

Snacks

När bantning, bör du aldrig vara hungrig. Hunger är kroppens sätt att tala om att du inte har ätit tillräckligt. För att tillfredsställa hungern utan att blåsa din kalori räkna, mellanmål på grönsaker som morot pinnar, selleri, zucchini eller sommar squash. Kom också ihåg att dricka mycket vatten. Din kropp känns mindre hungrig när du dricker vatten.