mynewspapers.net

1500 kalori kost menyn PlanEn 1500 kalori diet är en hälsosam mål som kan inkludera utrymme för nyttiga snacks, grönsaker, frukt och magert kött. Denna diet kan för vissa riktigt bra mat, och kan enkelt följa så länge du håller noggranna register över den mat du äter under dagen.

Kaloriintaget

Innan den antar en 1.500-kalori-en-dag livsstil, är det viktigt att verkligen engagera sig i detta mål. Att hålla noggranna register över alla måltider och snacks som konsumeras i en dag kommer att se till att du når lämplig mängd kaloriintag per dag. Det är viktigt att komma ihåg att inte överstiger 1 500 kalori märket är avgörande. dock är det lika viktigt att inte kommer under 1000 kalorier. Äta för få kalorier kan göra en person sjuk och faktiskt hålla dieter från att förlora vikt.

Småätande

Att veta att det finns nyttiga snacks på en diet är ett bra sätt att hålla sig till en äta plan. Mellan-måltid småätande är OK så länge som snacks inte öka en över gränsen på 1 500 kalorier. Enligt "Låg-kalori diet for Dummies," nyttiga snacks som kan införlivas i dag inkludera: 25 små tunna pretzels, 15 pistagenötter, 15 druvor, fem mandlar, fem torkad aprikos halvor, tre dill pickles, två torkade datum och 2 koppar ljus mikrovågsugn popcorn. Kom ihåg att detta är förutom dina grundläggande måltider, så glöm inte att lägga till extra kalori räkna in dagens summor.

Frukost

Frukost bör vara den största måltiden på dagen. Det är måltiden där kroppen får mest av sin dagliga energi, så det bör aldrig uteslutas. Frukost kan vara lätt på en 1500 kalori diet, så det finns ingen ursäkt för att hoppa det. Frukost idéer omfatta: en tomat och spenat omelett, orange pecan muffins, strawberry smoothies eller äpple och kanel pannkakor. Muffins och pannkakor kan göras i förväg och frysas för att spara tid på rusade morgnar.

Lunch

Lunchtid kan ofta vara galen mellan barn, ditt arbetsschema och dagliga ärenden. Det är dock viktigt att ta tid att äta en hälsosam välbalanserad lunch. Sallader är ett roligt och lätt sätt att bo inom lämpliga kalori gränser. Lägg till frukt och kött till sallader att ge salladen extra protein och smak. Några goda sallader inkluderar, jordgubbe och grillad Kycklingsallad, aprikos och Vattenkrasse Sallad, samt en räkor och mandarin orange sallad. Kom ihåg att lägga till salladsdressing kalorier i totala kalori räkna för en sallad. Välj förband som är fett för lägsta kalori räkna. Andra lunch inkluderar smörgås wraps. En Turkiet och mager ost wrap, rökt kycklingbröst med apple-rökt mozzarella sjal, och en tonfisk sallad wrap är alla lätt lunchalternativ.

Middag

Middag bör vara den lättaste måltiden på dagen, och alltid bör ätas minst två timmar före sänggåendet. En bra regel är att aldrig äta något förbi kl, men om det inte är genomförbart, äta så tidigt som möjligt. Vissa middag måltider inkluderar; chili-crusted sea kammusslor, Cajun blackened lax, grillade räkor med paprika och aubergine, kyckling gryta, citron kyckling och kyckling eller kalkon jambalaya.