mynewspapers.net

11-åriga födelsedag part idéer

11-åriga födelsedag part idéer


Interpoleringen födelsedagskalas kan vara en knepig situation, eftersom 11-åringar har vuxit ur kiddie princess partier och födelsedag bashes baserat på barndom seriefigurer. De kan dock vara för ung för mer mogna partier som spa parterna och nattliga co-ed parterna också. Men när det gäller att planera en 11-årig födelsedagsfest, det kan vara en lätt bedrift om du lägger en liten tanke i den.

Slumber Party

Planera ett pyjamasparty för din interpolering med hennes favorit kvinnliga vänner i släptåg. Prata med henne först om vad för slags pyjamasparty hon vill ha och saker hon vill ingår i partiet, som typer av mat, spel, filmer, etc. Pyjamasparty mat består i allmänhet av grub som pizza, kycklingvingar, tårta, glass och andra typer av komfort mat. Dock bör det födelsedagsbarnet favoritmat härskar. Kul pyjamasparty spel kan innehålla spel som charader, styrelsen spel som monopol eller frågesport spel som tabu. Filmer för slumber parter bör också åldersanpassad.

Pizza Party

Kasta din tween en pizza part. Detta kan vara en bra födelsedag bash på en 11-årig flicka eller pojke. Helt enkelt beställa flera stora pizzor av olika typer och har ditt barn bjuda hem sina vänner på. Amp upp denna pizza part, be ditt barn att göra en mix-CD för affären, och skruva upp låtarna medan deltagarna högtiden på pizza pajer. När barnen har sjungit "Happy Birthday," slukade upp kakan och födelsedag flickan har öppnat presenterna, pop i en film innan festen är över.

Sporting aktivitetsparter

Har en part på en familjeaktivitet centre. Enligt momswhothink.com är ett bra sätt för en 11-åring att fira sin födelsedag. Huvud till en mini-nöjespark eller en lokal plats som erbjuder idrottsverksamhet, som inomhus laser tag, bowling eller vägg klättring. Ett särskilt underhållande idén är att kasta en skridsko part. Inte bara kommer att barnen deltar i festen bli underhållen i timmar, men de flesta skridskobanor erbjuder part paket som inkluderar födelsedagstårtor, mat och erbjudanden om skate hyror.

Tema födelsedagskalas

Tema födelsedagskalas kan vara en hit bland tweens. Prata med födelsedag flickan om vilken typ av temafest hon vill ha och gå därifrån. Några idéer för åldersanpassad temafester inkluderar Halloween maskerader för barn vars födelsedagar falla runt den tiden, pirat parterna eller konsthantverk parterna.