mynewspapers.net

10 tecken på att han inte är intresserad av dig längre

10 tecken på att han inte är intresserad av dig längre


Ibland fizzle relationer. Ibland hamnar plötsligt med lite kvar att fråga. Andra gånger medan du kanske tror att du är med mannen i dina drömmar, han skickar blandade signaler och lämnar dig gissa om sina känslor. Du göra ursäkter för sitt förvirrande beteende. Förstå skyltarna att mannen du är med är inte längre intresserade av dig kan vara smärtsamt, men det får du förbi en återvändsgränd relation så du kan gå vidare med ditt liv.

Kommunikation

Han inte plocka upp dina samtal eller returnera dina texter och e-post i god tid. Du befinner dig på ursäkter för hans brist på anslutning. Undvikandet är ett enkelt och tydligt budskap att han inte söker din uppmärksamhet.

Sociala

Han inte involvera dig i sitt familjeliv eller göra en insats för att introducera dig till familj eller vänner. Han inte inbjuder dig till sociala funktioner. Han gör sig inte tillgodoser dina vänner och familj.

Tillgänglighet

10 tecken på att han inte är intresserad av dig längre


Han är för upptagen för att ställa undan tid att spendera med dig; Han har andra saker som händer. Han vill inte göra planer mer än en dag. Du kan vara mer av en bekvämlighet eller en distraktion än förhållandet material.

Framtid

Han ta inte upp framtiden. Även om du inte planerar för ett bröllop och barn, kommer han inte planera din nästa semester eller långhelg.

Klarhet

Inte varje människa vet hur man uttrycker sina känslor direkt, så fortsätter han att vara tvetydig. Han klargör inte sina känslor och lämnar avsikter vaga. Han kanske inte förstår sin egen tvekan.

Andra kvinnor

Han talar om andra kvinnor och visar en uppenbar intresse. Han stannar nära eller initierar kontakt med en fd. En man som är intresserad av dig kommer att betala uppmärksamhet till dig.

Ursäkter

Han har en uppsättning av skäl för att inte vara mer delaktiga. Hans skäl lämnar litet utrymme för diskussion, till exempel fokusering på sin karriär, sårad av en fd eller han är för upptagen för att ge tid och energi. Om han var intresserad, skulle han finna lösningar, inte ursäkter.

Intimitet

Han är mindre intresserade av intim kontakt eller bara vill vara med dig fysiskt när det är sista minuten eller han har druckit. Kontakt är mindre frekvent eller har slutat.

Instinkt

Gå med din magkänsla. Om du tror att något är fel, är förmodligen det. Dina vänner troligtvis ser tecken också och kan försöka berätta.

Dina signaler

10 tecken på att han inte är intresserad av dig längre


Det krävs två för att kommunicera uppsåt. Är du skicka signaler som han felläsning? Är hans beteenden som svar på vad du lägger ut där? Granska dina egna tecken att se om han kan reagera till dig.