mynewspapers.net

10 sätt att hålla din man

10 sätt att hålla din man


De första månaderna av en romantisk relation är oftast spännande. Men eftersom tiden går och båda parterna bli mer bekant med varandra, börjar spänningen blekna. En kvinna oftast blir ängslig i detta skede och oro att hennes man inte är så intresserade av henne som innan, särskilt om hans beteende verkar ha ändrats. Det finns saker som hon kan göra för att hålla relationen igång, men det är viktigt att komma ihåg att vissa relationer inte är tänkt att vara.

Älska honom

Män som kvinnor, som att veta att de är älskade och speciella. En kvinna ska låta sin man vet ofta att hon älskar honom. Män som inte känner dig älskar vanligtvis sluta leta efter den på andra håll.

Flirta med honom

Flirta är spännande och kommer att hålla honom intresserad. Överväga flirtig gester som borsta hans arm lätt som du når för något, ler mot honom över ett trångt rum och viskar ljuva ord i hans öra.

Ha Sex

Enligt Dr Israel King i "Hur att hålla a Man", att förneka en mannen kön är sannolikt att starta honom undrar om andra parter som kan vara villiga att uppfylla detta behov. Han förespråkar att ha sex regelbundet för att hålla mannen intresserad.

Mata honom

"En mans mage är det snabbaste sättet att hans hjärta." Denna välkända frasen kan låta som en gammal fruar berättelse, men det finns viss sanning i den. Män uppskattar en måltid, hemlagad eller inte, eftersom det visar att vissa tankar och kärlek gick in i presentationen.

Kommunicera och vara lyhörd för hans idéer

Män har dela sina idéer med sina fruar eller flickvänner och ta emot feedback. Eftersom en människa behöver stöd och uppmuntran från sin betydande andra, gillar han det också när hennes svar är entusiastiska och stödjande. Hon kan inte komma överens med varje idé, men han kommer att uppskatta en meningsskiljaktighet som ges vänligt. Om hon ständigt möter hans idéer med en stark lägga ner, då han börjar att dra sig tillbaka.

Dela med sig av sina intressen

Par växa närmare när det finns en verksamhet som de tycker om att dela tillsammans. Om det finns inga uppenbara delade intressen, är det viktigt för kvinnan att prova en aktivitet som hennes man älskar, bil racing eller titta på en basketmatch. Hon skulle kunna upptäcka en ny hobby och han kommer att uppskatta hennes insats.

Undvika att spela "Svårt att få"

Vissa kvinnor spela "svårt att få" att hålla deras män intresserad. I "Göra varje människa vill du: hur till vara så oemotståndlig du 'll knappt hålla från Dating själv!," kallar författaren Marie Forleo detta en oärlig och manipulativ taktik som inte leder till en långsiktig relation.

Har ett liv på egen hand

I allmänhet män känner sig kvävd av kvinnor som är klängig, behövande och göra deras makar eller pojkvänner centrum av sina liv. De är mer attraherad av kvinnor som kan ta hand om sig själva, göra tid för egna aktiviteter och spendera lite tid med sina vänner.

Var glad

Enligt Donald Petty i "Hur man fångar-- och hålla--en Man (hur man älskar en amerikansk Man)", då en man försöker sitt bästa för att göra en kvinna lycklig men snart ger och börjar att hålla sig borta om hon fortsätter att vara lynnig.

Var dig själv

Män attraheras av kvinnor som är bekväm med själva, sade Forleo. En kvinna som förändrar sig själv för att behaga en man eller försöker vara någon annan är att skapa en katastrofal situation.