mynewspapers.net

10 fina saker att göra för din pojkvän

10 fina saker att göra för din pojkvän


Om du växer trött på att läsa oändliga listor över saker kan du göra för din pojkvän som låter som om de var skrivna av en tjej i högstadiet, prova att ge ett par vuxna alternativ ett försök. Trevliga människor behöver inte avsluta senast när en liten tanke är sätta till att göra saker som hjälpa för att lätta sin arbetsbörda och din pojkvän kommer att lära sig att uppskatta alla de inte-så-små saker du gör.

Laga en gourmetmåltid

Dike pizza fickor och kinesiska avhämtning på en "bara för att" natt. För idéer, anser hans favoriträtt på din vanliga restaurang, och söka efter recept för att återskapa den.

Lämna ett meddelande

Påminna honom om du på ett nonobtrusive sätt. Om han kommer på en affärsresa, glida en anteckning i hans resväska. Lämna ett tackkort i sätet för sin bil efter att du låna den.

Betala för middag

Varje gång ett tag, Visa din pojkvän kan du träffa honom halvvägs på små saker. Behandla honom på middag varje gång på ett tag. Han kommer verkligen att uppskatta den lilla lättnaden på sin plånbok, och hur ansvarar du är.

Ge honom en komplimang

Det är viktigt när du dela ut komplimanger att vara uppriktig. Om inte du, han kommer in på det omedelbart och komplimangen måste motsatsen till den avsedda effekten. Förgyller saker du verkligen tycker om honom: hans Köln, hans arbetsmoral eller ens sin nya tröja.

Visa uppskattning

Ibland när folk få bekväm i sina relationer, ordet "tack" verkar att glida från deras ordförråd. Låt honom veta att du fortfarande märker allt han gör för dig. Tacka honom för middag, för hålla dörren eller ens bara vara honom.

Campa

Gå in på en aktivitet som han brinner. Det är bra om det finns en hel del aktiviteter ni båda njuta av, men kanske det är en av hans som du kan ge en chans. Gå se hans bowlinglag, eller registrera dig med honom för en fiske turnering.

Respektera hans plats

Var noga med att lämna några aktiviteter för bara honom att njuta av. Han älskar ditt företag, men alla behöver några ner tid då och då och se till att du respekterar hans "me time" kommer att ge honom förtroende inte du en etapp 5 clinger.

Ta initiativ

Lämna inte alla datum planering och semester bokning till honom. Planera ett par äventyr så han kan bara visa upp och njuta av dagen, i stället för att betona om reservationer.

Hjälp med sysslor

Varje gång ett tag, rädda honom lite tid runt hans lägenhet. Oavsett om du städa lägenheten, ändra sin olja, har hans bil detaljerade eller göra sin tvätt, kommer han att uppskatta din omtanke. Med en knepig uppgift ur vägen har han mer tid att spendera med dig.

Skicka ett kort

Alla älskar att få mail. Hitta en rolig eller sweet (eller båda) kort och skicka den till hans hus på en random dag. Det är säker på att lysa upp sin eftermiddag. Om det är lämpligt att skicka mail till hans kontor, är öppna en rolig kort på jobbet säker på att få honom att Le.