mynewspapers.net

10 år gammal disco party idéer

10 år gammal disco party idéer


Disco är en genre av musik och typ av dans som har sitt ursprung i 1970-talet. När du planerar en disco fest, vara trogna hjärtat av disco firar hög energi, signatur danssteg och 1970-talet klädsel. 10-åriga barn disco party bör innehålla aktiviteter lämpade för preteens. Förvandla ditt barns 10 födelsedagsfest i en hyllning till en populär era i amerikansk historia.

Musikvalet

Många låtar från disco eran innehålla undertoner inte lämpar sig en 10-åring. Rick Dees "Disco Duck," som använder dock Disneys Donald Duck och Ednah Holt "allvarlig, Sirius utrymme part" röst från "Star Wars" soundtrack hänvisning populära filmer och TV-program som är familjevänliga. Klassiska disco låtar som "YMCA" av Village People och i marinen ofta visas på barnens dans soundtracks och ska finnas med i listan spela. Överväga att välja instrumentala versioner av andra populära disco låtar.

Kostymer

Ge en mängd galna disco kostymer för barnen att bära när de anländer. Detta hjälper gäster delta även om de inte har eller inte kan få en 1970-talet kostym. Sök butiker sparsamhet och kostym butiker för solglasögon från 70-talet, polyester dräkter och peruker i olika färger.

Atmosfär

Källaren är den bästa platsen i ditt hem för att vara värd för en disco fest och använda strobe ljus och en discokula utan inblandning av solljus. Hyra en liten trä dansgolv för ditt evenemang och placera den mitt i rummet. Stora syntetiska blommor och gyllene uttryckssymboler kan placeras runt din gåva och mat tabeller eller hängde längs väggarna i stället för partiet streamer. Konfetti är också ett bra komplement till din bordsskivor.