mynewspapers.net

10 år av Service Award idéer

10 år av Service Award idéer


Att fylla 10 år i tjänst med ett företag eller organisation är en anmärkningsvärd bedrift som skall redovisas med en gåva. Ofta, ger företag en anställd en service bonus i form av en check tillsammans med en gåva eller valet av gåva från en katalog som ett sätt att tacka honom för tio år av lojala, produktiv tjänst. Om du är ansvarig för denna funktion för ett mindre företag eller köra ditt eget företag och letar efter sätt att erkänna en högpresterande medarbetare för tio år av service, finns det ett antal meningsfulla alternativ öppet för dig.

Mottagningar

Håll en lunch för medarbetarens 10 års tjänst. Ta reda på hans favoritmat eller en lokal restaurang han tycker att äta på och låta honom veta några dagar före tid att du antingen är catering i lunch för alla från att restaurangen eller ta anställde och hans närmaste medarbetare till lunch den dagen för att fira sin tjänst inom företaget. Planera att presentera en extra gåva till anställde framför hans medarbetare på lunchen. Förbereda några kommentarer att göra inför alla om medarbetaren, prisa honom för vad han tillför laget och företaget.

Utmärkelser

Ett antal färgade glas, marmor och kristall utmärkelser finns för anställda firar 10 år av service till företag eller organisationer. Kontakta en lokal award maker eller gå online för att beställa en personlig award. Se till att du inkluderar anställdes för- och efternamn, samt formuleringar som "10-åriga Service Award". Inkludera företagets namn och logotyp, som månaden och året där anställde uppnått 10 år i tjänst.

Klockor

Besök en lokal juvelerare eller gå online för att ordna ett urval av fyra eller fem olika stilar av mäns och kvinnors klockor som får plats i din vika som du har att spendera på en service award för anställda att uppnå 10 år med ditt företag. När anställde väljer klockan, har det graverade med anställdes för- och efternamn samt "tio år av Service" och företagets namn eller logotyp. Presentera den gravera klockan för anställde på sin bröllopsdag på en speciell lunch för en trevlig och meningsfull överraskning.

Gåva-token

Anser din budget för anställd tjänst erkännande. Välj ett belopp som förefaller det lämpligt att du, som kan vara £195 till £325 eller mer beroende. Ge arbetstagare firar 10 år i tjänst en American Express, Visa eller MasterCard presentkort, där han kan köpa något han vill ha. Överväga att presentera presentkort på en lunch eller kaka reception, tillsammans med några kommentarer eller handskrivna kort tala om medarbetaren vad hans styrka är och tacka honom för hans bidrag till ditt team.